Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

Σάλος στη Βρετανία με τον γκέι πατέρα που δικάζεται για το φόνο της 18μηνης κόρης του λίγους μήνες μετά την υιοθεσία

Την αποκαλούσε «Σατανά ντυμένο με μωρουδιακά», όπως ειπώθηκε στο δικαστήριο
Σάλος επικρατεί στη Βρετανία με την υπόθεση δολοφονίας ενός μωρού 18 μηνών από τον ομοφυλόφιλο πατέρα του λίγους μήνες μετά την υιοθεσία της μικρής.

Ο Μάθιου Σκάλι-Χικς, 31 ετών, κατηγορείται ότι σκότωσε την 18μηνη Έλσι μετά από μήνες «κακοποίησης και ξυλοδαρμών».  Ο 31χρονος και ο σύντροφός του υιοθέτησαν αρχικά την Έλσι τον Σεπτέμβριο του 2015 και οκτώ μήνες μετά η διαδικασία της υιοθεσίας ολοκληρώθηκε. Δύο μήνες μετά η μικρή Έλσι έχασε τη ζωή της έχοντας υποστεί βαριά τραύματα στο κεφάλι. Το παιδί άφησε την τελευταία του πνοή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Κάρτνιφ της Ουαλίας. Οι γιατροί πήραν την απόφαση να κλείσουν τη μηχανική υποστήριξη που κρατούσε το παιδί στη ζωή, καθώς έκριναν
ότι δεν υπήρχε περίπτωση να συνέλθει από τις βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που είχε υποστεί.

Μετά τον τραγικό θάνατο της 18μηνης μικρής η αστυνομία έλεγξε όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές του θετού πατέρα της, συμπεριλαμβανομένου του iPad.

Στο δικαστήριο ειπώθηκε ότι ο κατηγορούμενος αποκαλούσε το παιδί του «Σατανά ντυμένο με μωρουδιακά» και ότι 12 ημέρες μετά την υιοθεσία είχε στείλει μήνυμα σε φίλο του που έλεγε: «Η ζωή με την Έλσι είναι σκέτη κόλαση. Η ώρα του φαγητού και του ύπνου είναι οι χειρότεροι μου εφιάλτες. Κλαίει ασταμάτητα κάθε 10 λεπτά». Το ίδιο βράδυ φέρεται να έστειλε μήνυμα στον σύζυγό του Γκρεγκ αποκαλώντας την Έλσι «ψυχοπαθή».
Ο Σκάλι Χικς, ο οποίος έχει καθαρό ποινικό μητρώο, γνωρίστηκε με τον μέλλοντα σύζυγό του το 2006. Έξι χρόνια μετά παντρεύτηκαν στην Πορτογαλία και έκαναν αιτήσεις για υιοθεσία.
Σάλος στη Βρετανία με τον γκέι πατέρα που δικάζεται για το φόνο της 18μηνης κόρης του

Σύμφωνα με την εισαγγελική αρχή το παιδί απεβίωσε στις 25 Μαΐου του περασμένου έτους. Δεν ήταν, όμως, η πρώτη φορά που είχε κακοποιηθεί από τον θετό πατέρα της.
Οι γείτονες που μίλησαν στην αστυνομία για το ζευγάρι είπαν ότι ο Μάθιου Σκάλι Χικς ήταν αυτός που έμενε στο σπίτι για να φροντίζει το παιδί. 
athensvoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)