Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

Δεν έχει λεφτά για συγγράμματα, έχει για να ταΐζει άλλους 150 κρατικοδίαιτους!

Διάλογος-ΦΩΤΙΑ! Σκουρλέτης σε Τσίπρα: «Η ΔΕΗ μπορεί να μας ...Η κυβέρνηση δεν έχει λεφτά για πανεπιστημιακά συγγράμματα, για συντάξεις και για γάζες στα νοσοκομεία, αλλά έχει για να κρατικοποιήσει «εν κρυπτώ» 20 πρώην άμισθα Υποθηκοφυλάκεια και για να δημιουργήσει νέα γραμματεία στο υπουργείο Σκουρλέτη, που θα κάνει τη δουλειά… του Μουζάλα! Σ αυτά διορίζει ήδη πάνω από 150 υπαλλήλους εκτός ΑΣΕΠ φυσικά!

Για να καταλάβει ο πολίτης πόσο αχρείαστη είναι η γραμματεία Σκουρλέτη και πόσο έχει γίνει για νέους διορισμούς ημετέρων, ο τίτλος της και η αρμοδιότητά της είναι «για το συντονισμό θεμάτων αλλοδαπών, υπηκόων τρίτων χωρών και παράτυπης μετανάστευσης».
Οι δύο αυτές υπηρεσίες που αναγγέλλονται καλύπτονται από το υπουργείο Μεταναστευτικής πολιτικής και το υπουργείο Προστασίας του Τόσκα! Πέρα, δηλαδή από την επιβάρυνση του προϋπολογισμού για τη λειτουργία τους θα προκληθεί και πρόσθετο πρόβλημα αλληλοκάλυψης αρμοδιοτήτων σε ένα ήδη πολυδαίδαλο και αναποτελεσματικό δημόσιο.
Επιπλέον, όταν ο επόμενος αποφασίσει να καταργήσει τις άχρηστες υπηρεσίες θα σκάσει επάνω στις αντιδράσεις των βολεμένων «δικών μας παιδιών», με την αρωγή της ΑΔΕΔΥ, που θα φωνάζει για πολιτικές εκκαθαρίσεις και για πολιτική απολύσεων συμβασιούχων! Οι οποίοι, σχεδόν πάντα βρίσκεται τρόπος και βολεύονται στο τέλος.
Η μέθοδος «δημιουργούμε υπηρεσίες για να φυτεύουμε πυρήνες αντίδρασης στην πολιτική των επόμενων» είναι κλασική πολιτική των επαγγελματιών της εξουσίας. Οι σημερινοί δεν θα μπορούσαν να αποτελούν εξαίρεση. Εμείς πληρώνουμε.


Για τη συνέχεια liberal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)