Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΦΕΡΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ (Βίντεο)Deutschland wach endlich auf!!!!! Wählen verändert NICHTS


Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη
Αν η εκλογές έφερναν πραγματική  αλλαγή θα είχαν απαγορευτεί
Kurt Tucholsky
Την φράση αυτή την έχει πει ένας γνωστός Γερμανός δημοσιογράφος, ο Kurt Tucholsky, ο οποίος πέθανε το 1935 και σε μια εποχή που υπήρχε μεγάλη δίψα για δημοκρατία και εκλογές  καθώς στην Ευρώπη είχαν αρχίσει και επικρατούσαν ολοκληρωτικά καθεστώτα.
Σε λίγες μέρες γίνονται στην Γερμανία εκλογές  από το αποτέλεσμα των οποίων  πολλοί πιστεύουν ότι θα χαραχτεί η νέα πορεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Υπάρχουν όμως και άλλοι  που θεωρούν  ότι οι εκλογές αυτές είναι άλλο ένα πολιτικό θέατρο και  ότι όλα είναι προαποφασισμένα από πριν, βάσει ενός καθορισμένου σχεδίου.
Για παράδειγμα, στην ιδία την Γερμανία  όταν στις αρχές της πρώτης δεκαετίας του 20 πρώτου αιώνα  είχε προταθεί  να φύγει το μάρκο και να έρθει το ευρώ,  σε τότε δημοσκοπήσεις το 80% τον Γερμανών περίπου ήταν εναντίον αυτής της προοπτικής και υπέρ του μάρκου, (στην Ελλάδα φυσικά κανένας δεν έκανε τον κόπο να ρωτήσει τον κόσμο).
Τελικά τι έγινε??? Ήρθε το ευρώ  και επιβλήθηκε στις περισσότερες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Σε πολλές αποφάσεις της γερμανικής κυβέρνησης  ειδικά τα τελευταία χρόνια  και αυτό  συμβαίνει σε όλες τις χώρες τις ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ ο λαός είναι κάθετα αντίθετος, οι αποφάσεις εκτελούνται. Κλασσικό παράδειγμα  η υπόθεση των παράνομων μεταναστών,  που παρά τις σφοδρές αντιδράσεις του κόσμου  η γερμανική κυβέρνηση  άφησε πάνω από ένα εκατομμύριο  μουσουλμάνους  να εισβάλουν στην χώρα.
Οι  λειτουργίες των κομμάτων  και οι αποφάσεις  παίρνονται  από κομματικούς ανθρώπους,  που το μόνο που τους ενδιαφέρει  είναι η προβολή του κόμματος  και όχι το τι θέλει ο κόσμος.
Οι εκλογές  και η εναλλαγή των κομμάτων στην εξουσία  για έναν απλό πολίτη  είναι σαν να κατοικεί σε ένα σπίτι και γύρω γύρω υπάρχει ένας φράχτης  που κάθε 4 χρόνια το βάφει με διαφορετικό χρώμα. Στην πραγματικότητα για τον ίδιο δεν έχει αλλάξει τίποτα και παραμένει  κλεισμένος μέσα στους φράχτες της ζωής του που άλλοι τον έχουν κλείσει.
Στην πραγματικότητα  για να καταλάβουμε  πόση ματαιοδοξία  έχουν οι εκλογικές αναμετρήσεις, αρκεί να συνειδητοποιήσουμε ότι περίπου το 80%  των αποφάσεων  για την επιβίωση μας παίρνονται από  ένα συγκεκριμένο κέντρο, τις Βρυξέλες. Είναι σαν να πηγαίνουμε  σε μια θεατρική παράσταση  και πάνω στην σκηνή  διάφοροι ηθοποιοί  που υποκρίνονται τους πολιτικούς και τα κόμματα,  μας κάνουν να νομίζουμε  ότι παίζουν το έργο τους για μας, αλλά στην πραγματικότητα  είναι συνεννοημένοι  και δεν δίνουν ούτε ένα σεντς  για τα δικά μας προβλήματα.
Όλες οι συναντήσεις κορυφής  τις Ευρωπαϊκής Ένωσης,  τα ευρωκοινοβούλια, η Κομισιόν  και όλα τα παρεμφερή,  υπάρχουν για να μας δίνουν την ψευδαίσθηση  ότι λειτουργούν  μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες στις οποίες  κυρίαρχος είναι ο λαός. Τι πιο μεγαλύτερη απάτη από αυτήν την ψευδαίσθηση.
Είναι χαρακτηριστικό  πόσο διαφορετική  είναι η γλώσσα των πολιτικών  πριν από τις εκλογές και μετά από αυτές.  Ακόμα  και τα λίγα  που έχουν υποσχεθεί, αφού εξασφαλίσουν την εκλογή τους,  αποδεικνύονται ψέματα, ψέματα, ψέματα.
Ο πονηρός  τρόπος  για να σε κάνουν να πάρεις μέρος στην εκλογική διαδικασία  και στην ουσία να υπηρετήσεις τα δικά τους συμφέροντα,  είναι να σε λένε ότι εσύ θα φταις  αν δεν πας να ψηφίσεις  που δεν θα εφαρμοστεί το πρόγραμμα μας, υποτίθεται για το καλό σου.  Αλλά με το να πας και να συμμετάσχεις  σε αυτό το εκλογικό παιχνίδι, στην πραγματικότητα  νομιμοποιείς τα ψέματα τους και τους δίνεις το δικαίωμα  να καθίσουν στο σβέρκο σου για άλλα 4 χρόνια.
Το παιχνίδι των εκλογών γίνεται με τέτοιον τρόπο, όπως κλασσικό παράδειγμα  που έγινε στην Γαλλία με τον Μακρόν, ώστε σε κάθε περίπτωση να υπάρχει η εναλλακτική λύση  που τους εξυπηρετεί καλύτερα και παράλληλα εσένα να σε κάνουν να πιστέψεις ότι αυτή είναι κάτι το διαφορετικό και το καινούργιο, αλλά στην ουσία… μια από ιδία.
Ειδικά  για την Ευρώπη, αυτός που αποφασίζει  σε ειδικά σημαντικά θέματα όπως η επιβολή του ευρώ,  είναι  λέσχη Μπίλντενμπεργκ και η ελίτ που κινεί τα νήματα των πολιτικών – μαριονέτες.
Ό,τι ξέρετε είναι μόνο μια σταγόνα και ό,τι δεν ξέρετε  ένας ολόκληρος ωκεανός.
Σε όλα αυτά ποια θα μπορούσε να είναι η αντίδραση ενός πολίτη που θέλει να προσπαθήσει για μια καλύτερη κοινωνία; Το ιδανικότερο θα ήταν σε αυτές τις εκλογές-θέατρο να υπάρξει μαζική αποχή σε ποσοστό 85-90%. Αυτό θα ήταν μεγάλο χαστούκι για το σύστημα. Σαν εναλλακτική πρόταση, επειδή αυτό θέλει πολύ μεγάλη συνειδητοποίηση του κόσμου, θα μπορούσε να ψηφίσει κόμματα τόσο άγνωστα που δεν τα ξέρουν ούτε… αυτοί που τα ίδρυσαν. Αν πάλι ψηφίσει τα κόμματα του συστήματος, τότε είναι άξιος της μοίρας του και της καταστροφής του.
Αν δεν καταλάβουμε και αν δεν συνειδητοποιήσουμε ότι εμείς, ο απλός κόσμος, είμαστε η ανθρωπότητα και ότι εμείς έχουμε τη δύναμη για να πάει η ανθρωπότητα μπροστά, και αν δεν πάψουμε να γινόμαστε «κομματόσκυλα» και να γινόμαστε πληρωμένα όργανα των «σκοτεινών» της ελίτ, όπως πχ. ο Τζορτζ Σόρος για να χτυπάμε τους συνανθρώπους μας που δεν θέλουν αν υποταχτούν, τότε το ένα κακό θα ακολουθεί το άλλο και τίποτα δεν θα είναι πλέον προς το καλύτερο.
Δυστυχώς ο σημερινός άνθρωπος έχει γίνει ένα κομπιούτερ, ή μάλλον τον έχουν κάνει ένα κομπιούτερ που δέχεται συνέχεια εντολές από πολιτικούς και θρησκευτικούς ηγέτες, από τα καθεστωτικά ΜΜΕ, ακόμα και από κατευθυνόμενους επιστήμονες, και αν αυτό δεν αλλάξει τότε η ελίτ θα συνεχίζει το καταστροφικό της έργο.
Μας έχουν επιβάλλει την ψυχολογία του τρόμου του πολέμου και μας έχουν κάνει στρατιωτάκια-μαριονέτες που τα κατευθύνουν σύμφωνα με τα συμφέροντά τους.
Για να καταλάβουμε πόσο βρώμικο είναι το εκλογικό παιχνίδι, τώρα στις γερμανικές εκλογές θα πρέπει να ξέρετε πως η Μέρκελ έχει γεμίσει τη Γερμανία με αφίσες στα… τουρκικά που προτρέπουν να την ψηφίσουν και σίγουρα τους έχει υποσχεθεί, όπως έχει ακουστεί, κάποια χοντρά ρουσφέτια και μπόνους για τα παιδιά τους.
Αλλά το πιο βρώμικο είναι ότι έβαλαν σπιούνους μέσα στο κόμμα AFD που τους εμπιστεύτηκαν σε σημαντικές θέσεις και μετά οι ίδιοι αυτοί βγήκαν στη δημοσιότητα για να γελοιοποιήσουν το κόμμα αυτό και να το βγάλουν σαν ρατσιστικό και φασιστικό.
ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)