Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ;;;;

https://www.spitogatos.gr/%CF%80%CF%8E%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE…
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΓΗ ΜΑΣ!!!
ΠΟΥΛΑΝΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΒΟΥΝΟ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΡΥΜΟΣ!!!!
ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΑ ΠΟΙΑΝΟΥ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΑΦΟΥ Ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΕΝΟΣ ΣΑΝ ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΡΥΜΟΣ!!!Ο ΜΕΣΙΤΗΣ ΜΟΥ ΕΊΠΕ ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΧΑΡΤΙΑ!!!ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΠΟΙΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ!! ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ!! ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΩ ΕΧΕΙ ΧΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΒΟΥΝΟ;;;; ΕΤΣΙ ΞΕΠΟΥΛΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΕΙΠΑ!!!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΔΟΘΕΙ!! ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΓΗ ΜΑΣ!!!
Πώληση Αγροτεμάχιο Λιτόχωρο. Λιτόχωρο , Αγροτεμάχιο, 16400000 τ.μ., ιδανικο για τουριστικη εκμεταλευση, προπονητικα κεντρα ,εκμεταλευση κυνηγιου,υλοτ
spitogatos.gr
 
 

Περιγραφή Ακινήτου

Λιτόχωρο , Αγροτεμάχιο, 16400000 τ.μ., ιδανικο για τουριστικη εκμεταλευση, προπονητικα κεντρα ,εκμεταλευση κυνηγιου,υλοτομεια ,, χαρακτηριστικα: Οικοδομήσιμο, Αμφιθεατρικό, πωλειται το 60 % των 16400 στρεματων(με αντικειμενικη ολοκληρου 15100000 το οποιο ανηκει σε εταιρεια), χαρτι δασαρχειου, διανεμητηριο τιτλων (μεγαλες δυνατοτητες εκμεταλευσης υλοτομιας), χρήση γης: Τουριστική εκμετάλλευση %, Προσόψεως, θέα :Βουνό + Θάλασσα,  κοντά σε: Λεωφόρο,Θάλασσα,Χωριό,  τιμή: 4.000.000€ ,  Τηλ: 2106231555, 6980502020 , www.dontasrealestate.gr ΚΩΔ(ID)--36995 , ΚΩΔ(E-AGENTS) 148944
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)