Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Survivor Greece 2017: «Reality σκουπίδια που βλέπουν υπανάπτυκτες χώρες»

 Δεν μάσησε τα λόγια του πασίγνωστος Έλληνας σκηνοθέτης ο οποίος κατέθεσε την άποψή του για το  αλλά και για τα reality παιχνίδια γενικώς τα οποία έχουν κατακλύσει την ελληνική τηλεοράση -και πάλι- το τελευταίο διάστημα.

Ο λόγος για τον , ο οποίος, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Espresso, δήλωσε χαρακτηριστικά: Δυστυχώς, τα τελευταία χρόνια η τηλεόραση έχει γεμίσει με τουρκικές σαπουνόπερες, μουσικά  και realities. Για μένα όλα αυτά είναι σκουπίδια. Αλήθεια, από όλα αυτά τα talent shows έχει βγει κανένα παιδί στη μουσική δισκογραφία και έχει κάνει καριέρα; Δεν νομίζω.

Τα realities αυτού του τύπου τα βλέπουν πλέον υπανάπτυκτες χώρες παγκοσμίως. Στις αναπτυγμένες παίζονται σε κανάλια με μικρή τηλεθέαση. Δεν ξέρω πως γαληνεύουν την ψυχή παραγωγές που «εκπηθικίζουν» τον άνθρωπο. Η κοινωνία μας έχει πάει στο φεγγάρι και εμείς ανακαλύπτουμε τη φωτιά; Τι πισωγύρισμα είναι αυτό; Μιζέρια μου βγάζει όλο αυτό.
Όσο οι Έλληνες βλέπουν reality, καμία αντίδραση δεν θα υπάρχει στη χώρα. Ελπίζω τα κανάλια να δώσουν βάση ξανά στην ελληνική μυθοπλασία και την τέχνη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)