Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

Η δημοκρατία της Eurovision, του Survivor, του X-Factor… και του «ΟΧΙ» που γίνεται «ΝΑΙ»

δημοκρατία
Ο Πρ. Παυλόπουλος, λέει η είδηση, δέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο τους νεόνυμφους Σάκη Ρουβά και Κάτια Ζυγούλη για να τους ευχηθεί από κοντά, διότι δεν μπόρεσε να είναι παρών στον περίλαμπρο γάμο τους με τους υψηλούς χορηγούς και προσκεκλημένους.
Η στιγμή της επίσκεψης απαθανατίστηκε με τον Πρ. Παυλόπουλο στη μέση του ζεύγους και με φόντο ολίγον από τον μακαρίτη Καραμανλή (για να μην ξεχνιόμαστε), την σημαία και πλήθος χριστιανικών εικόνων αντάξιων της «σεμνότητας», κατά Πρ. Παυλόπουλο, του ζεύγους και της «ιερότητας» του χώρου.
Μια φωτογραφία συχνά λέει πολλά, ιδιαίτερα εάν αναδεικνύει εκλεκτικές προτιμήσεις, ειδικά μηνύματα, δημόσιες σχέσεις και επικοινωνιακές τακτικές.
Μια φωτογραφία, καμιά φορά, ίσως και να αντιπροσωπεύει με τον πιο παραστατικό τρόπο το παρακμιακό ύφος μιας περιόδου και τον χαρακτήρα ενός πολιτεύματος που έχει ευτελιστείκαι εκφυλιστεί και μιας δημοκρατίας που έχει ακυρωθεί και παραδομένη έχει καταντήσει άθυρμα και παίγνιο πιστωτών, μεγάλων συμφερόντων, μετριοτήτων και των υπαλλήλων, αυλοκολάκων και γελωτοποιών τους.
Κ.Τ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)