Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Να ποιοι είναι οι φοροφυγάδες

Σχόλιο ιστολογίου:
με αφορμή το δημοσίευμα της φοροαπαλλαγής του Παπα-δήμιου της χώρας μας, αναδεικνύεται ότι αυτοί και οι λοιποί της συνομοταξίας των υπαλλήλων της Ε.Ε. αλλά και των πολιτικών προσώπων της χώρας και γενικότερα της "άρχουσας" φασιστικής τάξης, απαιτούν θυσίες από τον λαό, αλλά οι ίδιοι δεν βγάζουν να πληρώσουν τίποτα. Το μαζί τα φάγαμε απαντιέται με το εμείς, ο λαός τα πληρώνουμε, και κακά τα ψέματα φαίνεται και στην πράξη ενώ ο λαός είναι στα όρια της νευρικής ανορεξίας από την πείνα, οι πολιτικοί παχαίνουν, παχαίνουν πάρα πολύ ... επειδή τρώγανε - τρώνε και θα τρώνε εις βάρους πάντα του λαού.
Αυτές οι πρακτικές έχει αποδείξει η ιστορία ότι λύνονται με εξεγέρσεις, για να δούμε τότε θα τους πάρει και θα τους σηκώσει; τι δικαιολογία θα πούνε αυτοί οι ανθέλληνες προδότες;


Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΗΡΩΣΕ ΦΟΡΟ ΜΟΝΟ…511 ΕΥΡΩ!!!
Την ώρα που ο ελληνικός λαός «θυσιάζεται» πληρώνοντας φόρους και χαράτσια, σοκ προκαλεί η αποκάλυψη ότι αυτός ο πρώην ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος φορολογείται ελάχιστα για τα εισοδήματα του.

Τα εκκαθαριστικά της εφορίας που φέρνει στη δημοσιότητα το Παρόν, αποδεικνύουν ότι ο κ. Παπαδήμος, από το 2004 έως το 2011 εισέπραξε ως αντιπρόεδρος της ΕΚΤ, συνολικά 2.238.484,09 ευρώ και πλήρωσε φόρο μόλις 511 ευρώ.

Βέβαια νομίμως ο κ. Παπαδήμος δεν πληρώνει φόρο καθώς η Ε.Ε. έχει θεσπίσει για τους υπαλλήλους της Ε.Ε. οι αποδοχές τους να είναι αφορολόγητες.

Σημειώνεται ότι ο κ. Λουκάς Παπαδήμος, εκτός των άλλων ως ακαδημαϊκός, για έξοδα παραστάσεως παίρνει 1.400 ευρώ το μήνα που είναι κι αυτά αφορολόγητα.


Ερευνητέο είναι αν και η σύνταξη που παίρνει ως πρώην διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος είναι και αυτή αφορολόγητη.

Βέβαια να μην ξεχνάμε ότι και αυτός μας «έσωσε»!

Ολυμπια

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)