Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

«Έλουσαν» με καφέδες Ξυδάκη και Φίλη

Επιχείρησαν να κατέβουν στη συγκέντρωση συμπαράστασης προς την κρατούμενη Ηριάννα Β.Λ.Image result for «Έλουσαν» με καφέδες Ξυδάκη και ΦίληΆρον άρον αποσύρθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής από την πλατεία Συντάγματος οι Νίκος Φίλης και Νίκος Ξυδάκης. Οι δύο πολιτικοί είχαν κατέβει στο κέντρο της Αθήνας για τη συγκέντρωση συμπαράστασης προς την κρατούμενη Ηριάννα Β.Λ.
Ωστόσο, μόλις έγιναν αντιληπτοί από τους συγκεντρωμένους, υπήρξαν αντιδράσεις. Στην αρχή λεκτικές και στη συνέχεια σε… υγρή μορφή.
Μπουκάλια με νερό και πλαστικά ποτήρια με καφέδες εκσφενδονίστηκαν προς το μέρος τους, με ορισμένα εξ αυτών να βρίσκουν τον στόχο τους, όπως μαρτυρά και η φωτογραφία.
Η συγκέντρωση συμπαράστασης πραγματοποιήθηκε από οργανώσεις της Αριστεράς και συλλογικότητες του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)