Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

Όταν παίρνουμε σοβαρά τα τιτιβίσματα !!!!

Τελικά είναι χειρότεροι απ' ότι νομίζαμε, σκέτο χαμαιτυπείο - Ο ένας υπουργός αναρτά φαλλούς και άλλος αναπαράγει όρχεις...

Μετά τον σάλο που ξέσπασε, ο Νίκος Παππάς για το tweet «στ' α@#!#$@# μας για τον Ταγματάρχη»: Ανθρώπινο λάθος


Από τον λογαριασμό του υπουργού έγινε αναπαραγωγή ενός tweet που έγραφε «στ' α!@#!@#$ μας» για την παραίτηση Ταγματάρχη από την ΕΡΤ
«Ανθρώπινο λάθος» χαρακτήρισε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς το γεγονός πως έγινε retweet από τον λογαριασμό του στο Twitter ένα tweet ανώνυμου χρήστη που έγραφε: «Παραιτήθηκε λέει ο Ταγματάρχης απο την ΕΡΤ,στ'α!@#!@#α μας!».
Το επίμαχο retweet διαγράφηκε από τον λογαριασμό του μετά από περίπου μία ώρα από την δημοσίευσή του, ενώ ήδη χρήστες του κοινωνικού δικτύου σχολίαζαν την στάση του αρνητικά. Εν τούτοις, η δήλωση - «απολογία» του υπουργού δεν ήρθε παρά μόλις σήμερα το πρωί, σχεδόν 12 ώρες δηλαδή αργότερα.



«Η μέχρι τώρα παρουσία μου στα social media αποδεικνύει πως υβριστικά σχόλια δε με εκφράζουν & τα απεχθάνομαι για οποιονδήποτε, πολλώ δε μάλλον για έναν άνθρωπο τον οποίο στήριξε με ανακοίνωση το υπουργείο. Πρόκειται για ανθρώπινο λάθος στο οποίο κακώς πλειοδοτούν ορισμένοι λόγω πολιτικών σκοπιμοτήτων», ήταν η αναφορά του υπουργού.













































Follow
ΜΑΝΟΛΗΣ ΚΑΨΗΣ @mankapsis
Ο ενας ανεβάζει γραβάτα με πεη,ο άλλος κάνει retweet στα αρ@@@ μας που έφυγε ο Ταγματάρχης, η άλλη κολάζ με τον Κυριακο επαίτη.Τι ζούμε ρε;
11:31 PM - 16 Jun 2017

147147 Retweets
377377 likes
Twitter Ads info and privacy




View image on Twitter






Follow
Frank Underwood @Underwood_DC
Όταν αρτάρει ο Παππάς εσύ δεν πρέπει να μιλάς. Βρώμα και δυσωδία!
11:13 PM - 16 Jun 2017

2121 Retweets
3636 likes
Twitter Ads info and privacy


infognomonpolitics.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)