Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

Απίστευτη καταγγελία σεισμόπληκτου: Ο τραυματισμένος σύζυγος της 43χρονης Ελένης Βαλελή που σκοτώθηκε στο σεισμό της Λέσβου, έκανε έρανο για να φτάσει στο ΚΑΤ !



Τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι και στη λεκάνη και οι γιατροί του Γενικού Νοσοκομείου Μυτιλήνης έκριναν ότι έπρεπε να μεταφερθεί στην Αθήνα. Για να φτάσει στο ΚΑΤ, αναγκάστηκε να κάνει έρανο, να ταξιδέψει 10 ώρες με το πλοίο της γραμμής και να περιμένει μια ώρα στο λιμάνι του Πειραιά για να έρθει ασθενοφόρο!
Συγκλονίζει ο τραυματισμένος σύζυγος της νεκρής!
– Υπέστη αποκόλληση ποδιού από τη λεκάνη και πήγε μόνος του στον Πειραιά
– Περίμενε πάνω από μία ώρα για να τον παραλάβει ασθενοφόρο
– Δανείστηκε χρήματα από φίλους για να πάρει το εισιτήριο του πλοίου  
Φαίνεται απίστευτο, κι όμως συνέβη! Ο βαριά τραυματισμένος σύζυγος της γυναίκας, που σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια του σεισμού στη Βρίσα το μεσημέρι της Δευτέρας, έφτασε μόνος και αβοήθητος στον Πειραιά!
Όπως είπε ο ίδιος στον ΑΝΤ1, αναγκάστηκε να δανειστεί χρήματα από φίλους και συγχωριανούς του για να μπορέσει να αγοράσει το εισιτήριο του πλοίου και ύστερα από δέκα ώρες, έφτασε στο λιμάνι του Πειραιά. Εκεί – και ενώ έχει υποστεί αποκόλληση ποδιού από τη λεκάνη – περίμενε περισσότερο από μία ώρα μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο για να τον παραλάβει…!
Ο Γιώργος Βαληλής μίλησε στον ΑΝΤ1 λίγο πριν μπει στο χειρουργείο: “Με τις πιτζάμες με βάλανε, τώρα βγήκα από τα μπάζα, τώρα μου βγάλανε το σεντόνι από τα μπάζα, εδώ στο ΚΑΤ…
Μου έβγαλαν εισιτήριο. Δεν είχαμε τίποτα. Οι φίλου μου, οι γνωστοί μου, λέω “λεφτά, δεν έχω λεφτά. Ό,τι είχα, βούλιαξαν μέσα στο σπίτι μου. Και δεν είχα. Εδώ τώρα, όσοι με επισκέπτονται ευτυχώς, οι συγχωριανοί μου, βοηθάνε…
Δεν θα μπορούσε η πολιτεία να διαθέσει μια καμπίνα δίκλινη να μεταφερθώ δωρεάν; Ή δεν της περίσσευε;”.
lesvosnews.net
ΣΧΕΤΙΚΑ
  • Σεισμός στη Λέσβο: Νεκρή ανασύρθηκε η αγνοούμενη γυναίκα στη Βρίσα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)