Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Σε δίκη για υποκίνηση ισλαμοφοβικής βίας η Σώτη Τριανταφύλλου

Σχόλιο ιστολογίου:
η γελοιότητα του αντιρατσιστικού νόμου είναι με την χρήση του από ρατσιστές για την φίμωση της ελευθερίας λόγου.  Ο γράφων στο ΦΒ κυρ. Παναγιώτης αναφέρει ότι μήνυσε για ρατσιστικά εγκλήματα και για δημόσια υποκίνηση βίας ή μίσους, γεγονός που δεν προκύπτει από πουθενά, εκτός αν σήμερα ο Μάρκο Πόλο αποδεικνύεται ρατσιστής. 
Ο κύριος αυτός γελοιοποιείται μόνο και μόνο από τον τίτλο της σελίδας του στο ΦΒ:"Racist Crimes Watch", που μας θυμίζει το Μεγάλο Αδελφό που παρακολουθεί κάθε μας κίνηση.
Από τότε που βγήκε κυβέρνηση το ΣΥΡΙΖΑ γέμισε η χώρα με την ψευτοκουλτούρα των δήθεν αριστερών.  Τι θα έγραφε άραγε ο κυρ. Παναγιώτης για τον Tramp αν ζούσε στις ΗΠΑ; ή για τον Γερμανικό ρατσισμό προς τη Νότια Ευρώπη, ή για τους αντιρατσιστές που στην πραγματικότητα είναι ρατσιστές ενάντια των Ελλήνων.
Αυτά και άλλα πολλά θα δούμε στο μέλλον, μα περισσότερο θα σπείρουν τον φόβο να μην εκφράζει κανείς την άποψη του, επειδή θα του βάλουν την ταμπέλα που επιθυμούν για να απαξιώσουν την διαφορετικότητα του από το ρεύμα της Νέας Τάξης, της Παγκοσμιοποίησης και την πολτοποίησης των λαών, διαγράφοντας την ιστορία τους τα ήθη και τα έθιμα τους. 

Σε δίκη παραπέμπεται η γνωστή συγγραφέας Σώτη Τριανταφύλλου με την κατηγορία της δημόσιας υποκίνησης βίας ή μίσους με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο, για τον ισχυρισμό πως «ο Μάρκο Πόλο [είπε πως] φανατικός μουσουλμάνος είναι αυτός που σου κόβει το κεφάλι, ενώ μετριοπαθής είναι εκείνος που σε κρατάει για να σου κόψουν το κεφάλι», κάτι που ο μηνυτής θεωρεί πως είναι ψέμα.
Η δίκη θα γίνει στο Η Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών στις 21 Ιουλίου 2017.

Την ιστορία την ξεκίνησε ο διαχειριστής του blog με τους...831 φίλους στο facebook, που φέρει τον τίτλο "Racist Crimes Watch",  ο κ. Παναγιώτης Δημητράς, με αφορμή ένα άρθρο της Σώτης Τριανταφύλλου στην Athens Voice.
(κλικ στη φωτό που ακολουθεί, για να διαβάσετε το άρθρο)

Για τη δίκη της Τριανταφύλλου μάλιστα, δημιουργήθηκε...event στο facebook, με το οποίο ο μηνυτής καλεί κόσμο για....το πάρτι. (κλικ στη φωτό που ακολουθεί, για να βρεθείτε στη σελίδα του....event).





Ο κ. Δημητράς μάλιστα, στο blog του αναφέρει και ένα παλιότερο άρθρο της Σ. Τριανταφύλλου, την οποία βλέπουμε πως έχει βάλει "στο μάτι" από το 2011.
(κλικ στη φωτό που ακολουθεί για να διαβάσετε το άρθρο)




Το eyedoll σας καλεί όλους στο...πάρτι του κ. Δημητρά στις 21 Ιουλίου στο Η Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, ώστε να συμπαρασταθούμε μαζί στην καταξιωμένη συγγραφέα και ιστορικό Σώτη Τριανταφύλλου, μπροστά στην περιπέτεια στην οποία την υποβάλλει το ον, που ενώ διαβάζει αρθρογραφία έγκυρων και βαθιά ενημερωμένων συγγραφέων, αδυνατεί να αντιληφθεί τι γράφουν και σπέρνει μηνύσεις με αφορμή το ξήλωμα του φερετζέ της ανοησίας του και της ανιστορικότητάς του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)