Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

ΣΤΙΣ 21-5-2017 ΩΡΑ 17: 00μ.μ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ


ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΠΟΛΙΤΗ - ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ, ΣΤΙΣ 21 ΜΑΙΟΥ 2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 17:00



Έλληνα πολίτη,        

Αποτέλεσμα εικόνας για κάρτα πολίτηΗ Βουλή των Μνημονίων σχεδιάζει να αντικαταστήσει τις αστυνομικές ταυτότητες με την λεγόμενη ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ-ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, η οποία θα έχει μηχανισμό παρόμοιο με τις πιστωτικές ή κάρτες ανάληψης. Μέσα στην Ηλεκτρονική Κάρτα του Πολίτη θα μπορούν να καταχωρηθούν τα χρήματα σου έως και οι αγοροπωλησίες που θα γίνονται μέσω αυτής. θα καταργηθούν τα χαρτονομίσματα/κέρματα. Για να επιτευχθεί συντομότερα η αχρήματη κοινωνία, δημιούργησαν τα capital control. Ψηφίστηκαν νόμοι προς όφελος των καρτών και επιβάλλουν φόρο όταν δεν τις χρησιμοποιείς. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ Capital control είχαν επιβάλει και οι Γερμανοί στην Κατοχή. 





Η Βουλή των Μνημονίων μας μίλησε για την «αναγκαιότητα» και για τα πλεονεκτήματα της «Κάρτας του Πολίτη» π.χ. θα διευκολυνθούν οι συναλλαγές, θα καταπολεμηθεί η φοροδιαφυγή κ.λπ., αλλά αποσιώπησε τα μειονεκτήματα της. Η κάρτα του πολίτη θα περιέχει τσιπάκι R.F.ID. Με αυτό το σύστημα όταν περνάει κάποιος από σημεία που υπάρχουν μηχανήματα ανάγνωσης καρτών, θα τον καταγράφουν. Πρόσβαση θα αποκτήσουν όλοι οι μεγάλοι «εθνικοί προμηθευτές»: πολυεθνικές, ασφαλιστικές, τράπεζες, διαγνωστικά κέντρα, πολυκλινικές, ιδιωτικά γραφεία, εισπρακτικές /εμπορικές εταιρίες που θα σκιαγραφούν το καταναλωτικό μας προφίλ:

Μιλάμε για 24 ώρες την ημέρα καταγραφή συμπεριφορών, κινήσεων, επιλογών. Οι προσωπικές μας δραστηριότητες δηλαδή τίθενται υπό εποπτεία. Η ανταλλαγή πληροφοριών για κάθε πολίτη που διαμένει στη χώρα, θα είναι πανεύκολη. Η Βάση Δεδομένων που θα δημιουργηθεί, θα υπάρχει η πιθανότητα να εκτεθούν σε χάκερ και κακόβουλους διαχειριστές. Όπως το 2012, που συνελήφθη 47χρονος Ουκρανός και είχε στοιχεία 9 ἑκ. Ελλήνων από το taxisnet. Η διευθύντρια της C.I.A. των Η.Π.Α. δήλωσε: «Δεν υπάρχει ασφάλεια στα συστήματά μας».

Με ένα απλό φθηνό μηχάνημα μπορούν να κλέψουν τα προσωπικά μας στοιχεία και τα χρήματα από αυτή. Ήδη κυκλοφορούν δωρεάν εφαρμογές σε κινητά με τις οποίες περνώντας κοντά από κάποιον, κλέβουν ανέπαφα, τα χρήματα και τα στοιχεία σου . 

Επίσης το ιατρικό ιστορικό μας, μπορεί να πέσει στα χέρια κυκλώματος εμπορίας οργάνων και να πράξουν αναλόγως. Το ίδιο εκτεθειμένοι είμαστε και με τα ηλεκτρονικά εισιτήρια που θέλουν να μας δώσουν.

Η αχρήματη κοινωνία που θα επιβληθεί θα ωφελεί μόνο τις τράπεζες, εφόσον ήδη σε κάθε συναλλαγή παρακρατούν το 5%. Με την Κάρτα του Πολίτη πολλοί υπάλληλοι θα αντικατασταθούν με μηχανήματα, εφόσον πλέον οι συναλλαγές θα γίνονται με αυτή, ποιος ο λόγος να έχουν έξοδα, πληρώνοντας μισθό/ασφάλιση σε κάποιον υπάλληλο;

Κίνημα της Αγγλίας, που οργανώθηκε πριν λίγα χρόνια ενάντια στην Κάρτα του Πολίτη, κατάφερε να πιέσει την κυβέρνηση να αποσύρει τις νέες ταυτότητες.

Ο Γέροντας Παίσιος είχε πει: ''Θα σας δίνουν κάρτες για να σας συνηθίσουν μ' αυτές και όταν κάποτε όλα τα συγκεντρώσουν σε μια κάρτα (ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης κ.λπ.) αυτό θα είναι το σφράγισμα, να μην το πάρετε''.

Πίσω λοιπόν από το τέλειο σύστημα "κάρτας εξυπηρετήσεως", κρύβεται η παγκόσμια δικτατορία.





Έλληνα πολίτη, θέλουν ν’ αλλάξουν στο Σύνταγμα μας τα κάτωθι:

Άρθρο 3, παρ. 1: Προστίθεται η φράση: «Η Ελληνική Πολιτεία είναι θρησκευτικά ουδέτερη...» Θρησκευτικά ουδέτερη η Ελλάδα λοιπόν!!!!!!

Άρθρο 21: Διαγράφεται όλο, μαζί και η παράγραφος 1 που αναφέρει: «Η οικογένεια, ως θεμέλια της συντήρησης  και προαγωγής τους Έθνους,…..» και αντικαθίσταται από έξι άλλες παραγράφους μεταξύ των οποίων και αυτή «Το κράτος υποχρεώνεται να λαμβάνει πρόσθετα θετικά μέτρα υπέρ ευαίσθητων κοινωνικών κατηγοριών [...]. Ειδική προστασία παρέχεται στην οικογένεια, την μητρότητα, στα παιδιά και στους νέους» Την βλέπετε την διαφορά;  Η οικογένεια δεν θα θεωρείται πλέον από το Σύνταγμα ως θεμέλιο συντήρησης και προαγωγής του Έθνους!

Άρθρο 33: Διαγράφεται από τον όρκο του Προέδρου της Δημοκρατίας η φράση: «στο όνομα της Αγίας και Ομοούσιάς και της Αδιαίρετης Τριάδας.»  Άραγε τι και ποιος μπορεί να γίνει Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην Ελλάδα μας;

 Άρθρο: 59: Και εδώ διαγράφεται η φράση «στο όνομα της Αγίας και Ομοούσιάς και της Αδιαίρετης Τριάδας», αλλά αυτή την φορά από το όρκο των Βουλευτών.

Στο ερώτημα: πρέπει να γίνει αυτή η Αναθεώρηση;; Η απάντηση είναι ΟΧΙ! Διότι υπάρχει και ως όρος στο Μεσοπρόθεσμο 1, που συνδέεται με το Μνημόνιο σύμφωνα με το Κεφάλαιο 2, παρ.: 2.3.4. στην σελίδα 21 ως επικεφαλίδα «Πολιτικό Σύστημα και Σύνταγμα», να γίνει αυτό το έκτρωμα, με Εντολή από το Δ. Ν. Τ., χωρίς την βούληση του Ελληνικού Λαού.

Οι Αναθεωρήσεις των Συνταγμάτων γίνονται από Ελεύθερους Λαούς, όχι από υπόδουλους σε Δανειστές!!!

Έλληνες πολλά επιτρέψαμε. Έστω την ύστατη στιγμή θα πρέπει να αντισταθούμε με όλη μας τη δύναμη. Όχι μόνο για εμάς αλλά και για τις επόμενες γενιές. Να μην αφήσουμε μια κοινωνία κλουβί που δε θα μπορούν  να αντιδράσουν, πχ φοβούμενοι μην τους μηδενίσουν τους λογαριασμούς. Είναι ασέβεια προς τον Θεό και τους προγόνους μας η αφαίρεση της  φράσης «στο όνομα της Αγίας και Ομοούσιάς και της Αδιαίρετης Τριάδας» Μια τέτοια την κοινωνία θέλουμε για τα παιδιά μας;;            

 

Έλληνες Youtubers asimpiestos.blogspot.com τηλ επικ. 6947509751 Συμμετοχή ΙΝΚΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)