Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Melenchon: Δεν είμαι Τσίπρας, δεν συζητώ 17 ώρες με όσους με προσβάλλουν


τσίπρας
Εγώ δεν είμαι ο Αλέξης Τσίπρας, δεν διαπραγματεύομαι 17 ώρες με ανθρώπους που με προσβάλλουν, δήλωσε ο υποψήφιος πρόεδρος της Γαλλίας με τη σημαία της ριζοσπαστικής Αριστεράς Jean-Luc Melenchon, μιλώντας στον ιστότοπο της γαλλικής εφημερίδας Le Parisien.
Ο κ. Melenchon απαντούσε στην κριτική που δέχεται σε σχέση με την δέσμευσή του να αναδιαπραγματευθεί τις καταστατικές συνθήκες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς πολλοί επισημαίνουν ότι, σε μια τέτοια διαπραγμάτευση, ο ριζοσπάστης αριστερός πολιτικός θα έβρισκε απέναντί του τον «τοίχο» της Γερμανίας.

«Οι Γερμανοί δεν έχουν δει ποτέ απέναντί τους μια Γαλλία η οποία να τους λέει όχι», απάντησε ο υποψήφιος πρόεδρος, του οποίου τα δημοσκοπικά ποσοστά έχουν αυξηθεί τις τελευταίες εβδομάδες, δίνοντάς του ελπίδες για συμμετοχή στον β’ γύρο των εκλογών, στις 7 Μαΐου.

«Εγώ δεν μιλώ 17 ώρες με κάποιον που με προσβάλλει! Εγώ εκπροσωπώ τη Γαλλία!», διακήρυξε ο κ. Melenchon.

Η θέση αυτή του Melenchon που αντιδιέστειλε τον εαυτόν του απέναντι στον Τσίπρα στέλνει ένα θετικό μήνυμα για τήρηση συνέπειας λόγων και έργων, η οποία ασφαλώς θα κριθεί στην πράξη. Το κρίσιμο θέμα και ερώτημα για τον Melenchon είναι η εμμονή σε μια εναλλακτική εκτός ευρώ αλλά και ΕΕ δυνατότητα.

iskra.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)