Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

ΤΑΙΓΙΠ ΕΡΝΤΟΓΑΝ : ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ… ΓΚΙΑΟΥΡΗΔΕΣ (ΕΛΛΗΝΕΣ!!!) ΝΑ ΜΑΣ… ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΣΟΥΝ!!!


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Συνεχίζοντας τον ξέφρενο παραλήρημα του ο Ερντογάν τις παραμονές του κρίσιμου δημοψηφίσματος όπου κρίνεται η ίδια η τύχη του, αυτή την φορά επιτέθηκε με έντονο τρόπο κατά των… Γκιαούρηδων, (έτσι προσφωνούσαν τους χριστιανούς Έλληνες και άλλους στην οθωμανική αυτοκρατορία), δηλαδή των απίστων, οι όποιοι θέλουν να αιχμαλωτίσουν αυτόν και την ίδια την Τουρκία και να την καταστρέψουν.


Συγκεκριμένα μιλώντας σε μια τηλεοπτική συνέντευξη στο τουρκικό κανάλι ATV, το οποίο όπως και τα περισσότερα τουρκικά κανάλια καθημερινά συναγωνίζονται σε προπαγάνδα υπέρ του ναι στο δημοψήφισμα, αναφέρθηκε για άλλη μια φορά στην υπονόμευση που δέχεται από τους πολλούς εχθρούς του.
Το χαρακτηριστικό σε αυτή την συνέντευξη, είναι ότι για πρώτη φορά χρησιμοποίησε τον όρο γκιαούρης, ένας άκρως υποτιμητικός χαρακτηρισμός για το Ισλάμ που χρησιμοποιούσαν οι Οθωμανοί για τους σκλάβους τους και σημαίνει τους απίστους, σαν κάτι το μιαρό και που πρέπει να αποφεύγουν οι πιστοί. Προφανώς ονειρεύεται εκείνη την εποχή.
Καλώντας για άλλη μια φορά τον τουρκικό λαό να τον υπερψηφίσει στο δημοψήφισμα, τόνισε πως δεν θα αφήσει τους γκιαούρηδες να τον… αιχμαλωτίσουν και ότι δεν θα επιτρέψει η Τουρκία να κατακτηθεί από τους γκιαούρηδες αλλά θα αγωνιστεί για τα τουρκοισλαμικά δίκαια.
Μετά από αυτές τις δηλώσεις… φόβος και τρόμος στους απανταχού γκιαούρηδες. Μάλιστα!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)