Κυριακή 16 Απριλίου 2017

Ιερέας καλεί σε αντίσταση και επανάσταση

Αποτέλεσμα εικόνας για επανάστασηΟ παππα-Χρήστος Σιάννας , ο «παππάς των φτωχών», όπως είναι γνωστός όχι μόνο στη Ρόδο αλλά σ’ όλη την Ελλάδα, επιτελεί σημαντικό κοινωνικό έργο στην ενορία του Αγ. Παντελεήμονος, της Παλιάς Πόλης, που αποτελεί σημείο αναφοράς για τους ανήμπορους και τους αναξιοπαθούντες του νησιού.Καθημερινά προσφέρει συσσίτιο σε 50 συμπολίτες μας, που έχουν ανάγκη, στηρίζει τους άρρωστους και κυρίως τους καρκινοπαθείς που δεν έχουν χρήματα για τα φάρμακα ή τα νοσήλιά τους, τελεί γάμους και βαπτίσεις δωρεάν σε ανθρώπους που του χτυπάνε την πόρτα και ζητάνε την βοήθειά του γιατί δεν έχουν χρήματα για «πολυτέλειες» και στέκεται πάντα δίπλα στους αναξιοπαθούντες


Πηγή:www.dimokratiki.gr
http://www.dimokratiki.gr/25-09-2016/...




(φωτογραφία από: zoubosteo - WordPress.com    )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)