Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Αποφυλακίζεται με δωρεές ιδιωτών ο Άκης

Σχόλιο ιστολογίου:
200,000 Ευρώ για τον τελειωμένο πολιτικό που συμμετείχε στην καταστροφή της χώρας με μίζες και χρηματισμό; Μόνο σε μια τόσο διεφθαρμένη χώρα όπως η Ελλάδα θα μπορούσαν να τον αφήνανε ελεύθερο και μάλιστα να μην πληρώσει ο ίδιος την αποφυλάκιση του.
Φυσικά ο Τσοχατζόπουλος ήταν ο ένας από τους εκατοντάδες, τι θα γίνει θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι; Τόσα σκάνδαλα μάθαμε: εκτός από τα εξοπλιστικά, έχουμε το χρηματιστήριο, τα Ολυμπιακά έργα, την Siemens και άλλα πολλά ...
Ασχολούμαστε με τον Τσοχατζόπουλο για να επισημάνουμε για μια ακόμα φορά την πολιτική βρώμα της χώρας, αυτός που έφαγε εκατομμύρια και πιθανόν δις Ευρώ, αρνείται να πληρώσει την εγγύηση που θα του δώσει την παράνομη ελευθερία.

Αποφυλακίζεται με δωρεές ιδιωτών ο Άκης Πιθανότατα σήμερα αποφυλακίζεται από το νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

Λίγες ώρες μετά την απόρριψη του αιτήματος να μειωθεί η εγγυοδοσία των 200.000 ευρώ από το δικαστήριο, φαίνεται πως συγκεντρώθηκαν τα χρήματα «από δωρεές φίλων του» και έτσι απομένουν γραφειοκρατικές λεπτομέρειες για να αποφυλακιστεί -πιθανόν εντός της ημέρας.


Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή 21 Απριλίου ο πρώην υπουργός πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν, επέστρεψε όμως στις φυλακές Κορυδαλλού, καθώς, σύμφωνα με το περιβάλλον του, δεν κατάφερε να συγκεντρώσει τα χρήματα της εγγυοδοσίας για να αφεθεί ελεύθερος, βάσει απόφασης του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.



Το δικαστήριο, κάνοντας δεκτή την 5η κατά σειρά αίτηση αποφυλάκισης του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας, του επέβαλε εκτός από την καταβολή εγγυοδοσίας και μία σειρά περιοριστικών όρων​, όπως απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, απαγόρευση χρήσης εναέριων και πλωτών μέσων, παράδοση διαβατηρίου και αστυνομικής ταυτότητας, διαμονή σε γνωστή διεύθυνση κ.λπ.

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση για τριπλό bypass, οδηγήθηκε εκ νέου πίσω στο κελί του, στον Κορυδαλλό. Η οικογένειά του δεν μπόρεσε να βρει, σύμφωνα με τους συνηγόρους υπεράσπισης, το ποσό των 200.000 ευρώ που του είχε επιβληθεί ως χρηματική εγγύηση μεταξύ άλλων περιοριστικών όρων για την αποφυλάκισή του.

Η αίτηση του Άκη Τσοχατζόπουλου έγινε δεκτή από τους δικαστές αλλά και την εισαγγελέα λόγω των σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει, τα οποία -σε συνδυασμό με το προχωρημένο της ηλικίας του- καθιστούν αναγκαία την αναστολή της κράτησής του.

Για «απόφαση άνευ ουσιαστικού αντικρίσματος» είχαν μιλήσει από την πρώτη στιγμή οι συνήγοροί του, οι οποίοι υποστήριξαν πως δεν είναι σε θέση ο πρώην υπουργός να καταβάλει το ποσό της υψηλής, όπως τη χαρακτήρισαν, εγγυοδοσίας.

zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)