Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Έφεραν ΞΑΝΑ 8 παιδιά λαθρομεταναστών στο Ωραιόκαστρο. ΑΜΕΣΗ αντίδραση της Πατριωτικής Ένωσης Ωραιοκάστρου. Κλούβες και ΜΑΤ.

Σήμερα (Πέμπτη 27 Απριλίου 2017), έφεραν 8 παιδιά λαθρομεταναστών. Μόλις 1μιση μήνα πριν λήξουν τα μαθήματα του Δημοτικού και πάλι επιλεκτικά στο 1ο Δημοτικό σχολείο Ωραιοκάστρου. 

Τα προηγούμενα 5 παιδιά, για τα οποία έγινε τόσος ντόρος, είχαν διακόψει εδώ και καιρό την φοίτηση τους. Τόσα δακρύβρεχτα ρεπορτάζ, τόσα κανάλια, τόσα χρήματα, τόσες προσλήψεις εκπαιδευτικών και προσωπικού, τόσες μετακινήσεις των παιδιών, τόση κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ., για ένα "φιάσκο". 

Προφανώς κάτι επιδιώκουν με τα νέα 8 παιδιά (που φέρνουν στο ίδιο σχολείο -και όχι στα άλλα σχολεία του Ωραιοκάστρου). 
  • Είναι θέμα Διευθυντή; (είναι γνωστές οι θέσεις του συγκεκριμένου, δείτε πχ σε βίντεο εδώ να ζητάει να "ενταχθούν" στην Ελλάδα 5.000.000 λαθρομετανάστες και  εδώ να απαγορεύει να καταθέσουν στεφάνι στην προτομή του ήρωα Ευαγόρα Παλληκαρίδη που βρίσκεται στο προαύλιο του σχολείου)  
  • Θέλουν να τους δώσουν στο χέρι το απολυτήριο (ότι φοίτησαν επιτυχώς αυτή την σχολική χρονιά);
  • Ή απλά ψάχνουν αφορμή για να "δέσουν" την Πατριωτική Ένωση Ελλήνων Πολιτών Ωραιοκάστρου, μετά από κάποιο στημένο συμβάν ή προβοκάτσια; 


Μετά τα όσα διαβάσαμε πριν λίγο σε τοπικό κανάλι (εδώ), δεν έχουμε παρά 
να ΣΥΓΧΑΡΟΥΜΕ 
τα παλικάρια της Πατριωτικής Ένωσης Ωραιοκάστρου 
για την ΑΜΕΣΗ αντίδραση τους.  
Κόντρα στους ασφαλίτες, στα ΜΑΤ, στους δικυκλιστές της αστυνομίας στην απίστευτη αστυνομοκρατία και στο "Αντιρατσιστικό τμήμα" της ΕΛ.ΑΣ. που όπως πληροφορηθήκαμε παρέστη.  

"Έργα και ημέραι" της ΧΟΥΝΤΑΣ των ΣΙΡΙΖΑΝΕΛ


Όπως βλέπετε και στο βίντεο που ακολουθεί, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ακόμη Έλληνες που δεν σκύβουν το κεφάλι. Όπως τότε ... οι "κλέφτες και οι αμαρτωλοί", όπως οι "αντάρτες του Πόντου". Πάντα ελεύθεροι, πάντα ανυπότακτοι, πάντα ΕΛΛΗΝΕΣ.


μέλη της Πατριωτικής Ένωσης, σήμερα, μπροστά στο μνημείο της "Γενοκτονίας των Ποντίων", 
της Γενοκτονίας των προγόνων τους.
Ας τους καμαρώσουμε και ας τους στηρίξουμε όλοι.
Ομάδα εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"
Ακολουθεί το σημερινό ρεπορτάζ:

Κλούβες των ΜΑΤ υποδέχθηκαν ξανα τα παιδιά στο Ωραιόκαστρο



Για μια ακόμη φορά με την παρουσία των ΜΑΤ,12 επανδρωμένων δικύκλων της ομάδας ΔΙΑΣ,κλιμακίου του Αστυνομικού Τμήματος Ωραιοκάστρου,τρεις κλούβες των ΜΑΤ και με επικεφαλή αστυνομικό διευθυντή,το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ωραιοκάστρου υποδέχθηκε τα νέα παιδιά προσφύγων-μεταναστών.

Οχτώ νέους μαθητές δέχθηκε το σχολείο στις 14:00 σήμερα 27/4/16 με την έντονη αστυνομική δύναμη που αναφέραμε να βρίσκεται στο σημείο απο τις 12:00

Η περιοχή γύρω απο το σχολείο ήταν φρουρούμενη απο τις αστυνομικές δυνάμεις.

Ταυτόχρονα η πατριωτική ένωση πολιτών Ωραιοκάστρου πραγματοποίησε σιωπηλή διαμαρτυρία έξω απο το δημαρχείο Ωραιοκάστρου.

Δείτε τι μας δήλωσε μέλος της Πατριωτικής Ένωσης


opaidagogos.blogspot 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)