Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (VIDEO)

ΖΑΡΑ ΒΑΓΚΕΝΚΝΕΧΤ-DIE LINKE
Η Γερμανίδα βουλευτής του DIE LINKE, Ζάρα Βάγκενκνεχτ σε ομιλία της στη Γερμανική Βουλή αποκαλύπτει την αλήθεια (video).

Το χρέος οτι θα μπορούσε να είχε παραμείνει στις τράπεζες και τα funds που μας δάνεισαν και όχι να μετακυλιστεί στα κράτη της ΕΕ, τα οποία το ανέλαβαν.

Δείτε σχετικό άρθρο του συντάκτη του iThesis, Ανδρέα Γεωργιάδη:
http://www.ithesis.gr/oikonomia/i-megali-apati-enantia-sto-kratos-ke-ton-lao/




ithesis.gr 

1 σχόλιο:

  1. Ναί εντάξει μεγάλες....ψευτοαλήθειες....τολμάει κανείς νά πεί τήν πραγματική αλήθεια; ¨Οτι τό χρήμα είναι ψεύτικο ότι δέν έχει κανένα αντίκρυσμα ότι τό παγκόσμιο χρέος είναι ψεύτικο καί ότι πίσω από όλα είναι οι Εβραίοι Τραπεζίτες(γαλαζοαίματοι καί μή) τά πραγματικά αφεντικά τού Πλανήτη καί τής ανθρωπότητας.Αυτοί καί τό αφεντικό τους ο Γιαχβέ...Όλα τά άλλα είναι ηλιθιότητες τών πολιτικάντηδων καί τών κωλοδημοσιογράφων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)