Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Σταμάτη για εξοπλιστικά: «Nονός» ο Σημίτης – Ο Παπανδρέου ήθελε να μας εξοντώσει

Σταμάτη για εξοπλιστικά: «Nονός» ο Σημίτης – Ο Παπανδρέου ήθελε να μας εξοντώσει«Ποταμός» ήταν για άλλη μια φορά η απολογία της Βίκυς Σταμάτη, για δεύτερη και τελευταία ημέρα, ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας. Η σύζυγος του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας δράττοντας της ευκαιρίας, μίλησε για όλους και για όλα. Ουδείς γλύτωσε από τα πυρά της Βίκυς Σταμάτη η οποία πάντως έσπευσε να πει στο δικαστήριο πως συνεχίζει να παίρνει τη φαρμακευτική αγωγή που της έχουν χορηγήσει οι γιατροί.
Ακόμη και στον Αραφάτ αναφέρθηκε η Βίκυ Σταμάτη, στην προσπάθειά της να διασπείρει τις υποψίες και να τις στρέψει οπουδήποτε αλλού εκτός από την ίδια. Άλλωστε εκείνη, όπως είπε έχει άλλο ρόλο.
«Εγώ είμαι αυτή τη στιγμή, η φωνή και η διαθήκη του άνδρα μου, υπάρχουν πράγματα που τα έχει γράψει και θα δοθούν εκεί που πρέπει»., είπε στους δικαστές . «Είτε τους αρέσει είτε όχι εγώ δεν έχω καμία σχέση με το θέμα (τις κατηγορίες).Φέρθηκα πολύ γενναία και αναφέρθηκα σε γεγονότα που έχουν σχέση με τον Αραβικό κόσμο και έναν πρώην πρωθυπουργό».

Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου αφιέρωσε μεγάλο μέρος της απολογίας της στον Κώστα Σημίτη λέγοντας πως εκείνος έδωσε το «δακτυλίδι» στον Γιώργο Παπανδρέου με την προϋπόθεση πως ο τελευταίος θα εξοντώσει τον σύζυγο της.»Δεν θα άντεχε ο Παπανδρέου πολύ, πίστευε πως ο φόβος του ήταν ο Τσοχατζοπουλος» ανέφερε χαρακτηριστικά η Βίκυ Σταμάτη.
Επικαλούμενη όσα της είχε εκμυστηρευτεί ο Άκης Τσοχατζόπουλος, η Βίκυ Σταμάτη ανέφερε : «Ο άνδρας μου είπε ότι ο Σημίτης είναι ‘’νονός’’. Ο Παπανδρέου έχει σκοπό να μας εξοντώσει. Δέχθηκε χρήματα από ξένο ηγέτη του αραβικού κόσμου (σς μετά από πίεση ανέφερε στη συνέχεια το όνομα του Αραφατ) τα οποία ζήτησε να σταλούν στον Τσοχατζόπουλο. Ο πρέσβης της χώρας επισκέφθηκε τον Τσοχατζόπουλο, του είπε υπάρχει αυτό το ποσό για σένα και ο άνδρας μου απάντησε πως δεν το γνωρίζει. Του είπε υπάρχει ένα τεράστιο ποσό που αφορά τον Παπανδρέου. Ο πρέσβης είχε σχέσεις με τον επιχειρηματία Τζορτζ Χάλακ και ο άνδρας μου του είπε να επισκεφθεί αυτόν. Ο Παπανδρέου που δεν είναι χαζός, φρόντιζε να αλλάξει και νόμισμα στα χρήματα».
Λίγο αργότερα η Βίκυ Σταμάτη μετά από επίμονες ερωτήσεις της προέδρου του Δικαστηρίου ξεκαθάρισε πως δεν γνωρίζει «Αν έγινε παραλαβή των χρημάτων. Αυτό που ξέρω είναι ότι ανευρέθησαν στη λίστα Λαγκάρντ, ψάχνουν να βρουν τη μαμά τους (Παπανδρέου) δεν ξέρουν αν είναι».

Επίθεση σε Ζήγρα και Σμπώκο

Η Βίκυ Σταμάτη δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον ορκισμένο εχθρό του συζύγου της, το Ν. Ζήγρα. «Σήμερα ο Τσοχατζόπουλος βρίσκεται στην εντατική χωρίς ένα ευρώ στην τσέπη. Ο Ζήγρας βρέθηκε στη Γερμανία σε μια κλινική που δεν μπορείτε να περάσετε ούτε εσείς απ έξω κυρία Πρόεδρε η οποια στοίχιζε 50 εκ που τα πλήρωσε ο Τσοχατζοπουλος και ο Ζήγρας τα εισέπραξε μετά από το ΙΚΑ’. …
Η Βίκυ Σταμάτη επιτέθηκε φραστικά και στο Γιάννη Σμπώκο, υποστηρίζοντας ότι πρόσωπο που είχε σχέση με το περιβάλλον του άνδρα της, της είπε οτι πρέπει να τον «απομακρύνει γιατί χωρίς να το γνωρίζει είναι η ‘’τσάντα’’ του. Αυτο μου το ειπε και δημοσιογράφος πρώτης γραμμής που μου επισκέφθηκε σπίτι μου, το 2000. Εν άγνοια του Άκη έβαζαν ετικέτες στον εαυτό τους».
Καλό λόγο όμως δεν θα μπορούσε να πει η Βίκυ Σταμάτη και για την πρώην σύζυγο του Άκη Τσοχατζόπουλου η οποία, όπως ισχυρίστηκε, ήταν εκείνη που τους κατέστρεψε : «Η Μολντενχάουερ μια φορά μου είπε στο τηλέφωνο θα σας καταστρέψω, το κατάφερε μας κατέστρεψε .
Πρόεδρος : Εκείνη σας κατέστρεψε;
Κατηγορούμενη : Ως ένα βαθμό ναι, γιατί είχε πολύ καλές σχέσεις με την Μαργαρίτα Παπανδρέου
Νωρίτερα, είχε αναφερθεί και σε άλλη τηλεφωνική τους επικοινωνία, τονίζοντας : «Όταν μετακινήθηκα στο διαμέρισμα της Νεοφύτου Δούκα, κάποια στιγμή δέχθηκα τηλεφώνημα από την πρώην σύζυγο του άνδρα μου. Μου είπε ότι ένα τραπέζι και μία καρέκλα πρέπει να επιστραφούν γιατί αγοράστηκαν στο όνομα Τσοχατζόπουλου. «Ωραία είναι μία ευκαιρία να αποκτήσουμε και λίγο στιλ» της απάντησα. Επίσης, ανέφερε πως ο Άκης Τσοχατζόπουλος είχε και άλλες σχέσεις πριν από εκείνη.

tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)