Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

ΑΝ ΚΑΝΑΜΕ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΤΟ 2010…


Ακόμα και οι πιο φανατικοί υποστηρικτές του ευρώ, σήμερα ομολογούν ότι δεν θα έπρεπε να είχαμε μπει ποτέ στο ευρώ, αλλά ότι τώρα η έξοδος θα είναι καταστροφή.
Επίσης και οι πιο φανατικοί μνημονιακοί ομολογούν τώρα ότι, το 2010 θα έπρεπε να είχαμε κάνει στάση πληρωμών, τότε που δεν ήταν έτοιμη η Ευρωζώνη , αλλά ότι τώρα θα είναι αυτοκαταστροφική η στάση πληρωμών και η μονομερής διαγραφή του χρέους.
Τελικά, αν το πάμε έτσι φίλοι μου, έπειτα από μερικά χρόνια θα λέμε πως, αν
βγαίναμε το 2017 από το ευρώ και τα μνημόνια, τότε που ακόμα είχαμε στα χέρια μας τη χώρα και τις περιουσίες μας, τώρα θα είχαμε γλιτώσει.
Για πόσο ακόμα λοιπόν θα περιμένουμε για να καταλάβουμε ότι για να γλιτώσουμε τη χώρα και τις περιουσίες μας, πρέπει να κόψουμε τα δεσμά της εξάρτησης όσο το δυνατόν ταχύτερα; Καλύτερα χθες, αλλά ακόμα καλύτερα σήμερα από αύριο…
Πέτρος Χασάπης

hassapis-peter.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)