Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Νέα ανακάλυψη ο εγκέφαλος πεθαίνει 10 λεπτά μετά την παύση λειτουργίας της καρδιάς.

Με αυτή την έρευνα καταρρίπτεται η έννοια του εγκεφαλικού θανάτου, αποκαλύπτοντας έτσι την σκληρή δολοφονία των ανθρώπων που δίνουν τα μέλη τους για μεταμόσχευση.
Τελικά ο θάνατος επέρχεται όχι μετά την παύση λειτουργίας της καρδιάς, αλλά ύστερα από 10 λεπτά που θα σταματήσει και ο εγκέφαλος να λειτουργεί.
Για αυτό υποστηρίζουμε: ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΙΣ, Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΤΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΖΩΝΤΑΝΩΝ.

Συγκλονιστική ανακάλυψη: Ο εγκέφαλός μπορεί να λειτουργεί και 10 λεπτά μετά τον θάνατο

Σε μια συγκλονιστική έρευνα προχώρησαν οι επιστήμονες οι οποίοι διαπίστωσαν πως η δραστηριότητα του ανθρώπινου εγκεφάλου μπορεί να συνεχίζεται για περισσότερα από 10 λεπτά μετά τον θάνατο.
 
Σύμφωνα με την Independent, Καναδοί γιατροί σε μονάδα εντατικής θεραπείας παρατήρησαν ότι ο εγκέφαλος ενός ασθενή συνέχιζε να λειτουργεί ακόμα και αφού εκείνος είχε κηρυχθεί κλινικά νεκρός.
Ειδικότερα, δοκιμές που πραγματοποίησαν αφότου επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του με μια σειρά τυπικών ελέγχων (όπως π.χ. απουσία παλμών και αντίδρασης στις κόρες) ανίχνευσαν εγκεφαλικά κύματα τα οποία παρατηρούνται στο στάδιο του βαθύ ύπνου.
 
«Ανιχνεύσαμε μεμονωμένες εξάρσεις κυμάτων Δέλτα μετά την παύση του καρδιακού παλμού και της αρτηριακή πίεσης», ανέφερε χαρακτηριστικά η μελέτη που δημοσίευσε πρόσφατα μια επιστημονική ομάδα από το Πανεπιστήμιο του Οντάριο, αναφερόμενη σε έναν από τους τέσσερις ασθενείς που είχαν επιλεγεί για να συμμετάσχουν.
 
Ωστόσο, οι Καναδοί ιατροί επισημαίνουν στη μελέτη του, ο σκοπός της εγκεφαλικής δραστηριότητας που ανιχνεύτηκε στον έναν ασθενή παραμένει άγνωστος, και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σχετικά με την εξαγωγή συμπερασμάτων από ένα τόσο μικρό δείγμα

 dynatielladanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)