Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Οι Έλληνες στην κρίση μετανάστευσαν στον δολοφόνο τους.

Από την αρχή της κρίσης ή αλλιώς για πολλούς Γερμανική κατοχή, διευκρινίσαμε πολλές φορές την τεράστια κερδοσκοπία της Γερμανίας εις βάρους της χώρας, είναι πολλά τα δισεκατομμύρια Ευρώ που έκλεψε δανείζοντας την Ελλάδα.
Γιαυτό από το 2011 έχουμε αναρτήσει μόνιμα στη ιστοσελίδα μας:



Ως Εδώ!
Ούτε δραχμή στους δημίους μας. Εφαρμογή του Συντάγματος

Είναι ανήκουστο οι Έλληνες να μεταναστεύουν στο εχθρό τους και να του προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, κάνοντας τον έτσι πιο ισχυρό. 

Λυπόμαστε που ο Ελληνικός λαός δεν έχει καν την γνώση ούτε την διάθεση να στηρίξει τις Ελληνικές επιχειρήσεις, αντίθετα προσφέρει σε αυτούς που τον κατέστρεψαν. Δυστυχώς για εμάς αυτοί οι Έλληνες είναι προδότες -  είναι αυτοί που παράτησαν την χώρα και πήγαν με τον ισχυρό, αλλά δεν γνωρίζουν ότι οι ισχυροί δεν θα είναι για πάντα, το αύριο της Γερμανίας το έχει δείξει η ιστορία, 2 παγκόσμιοι πόλεμοι και δεν βγήκε νικήτρια. Έτσι και τώρα είναι θέμα χρόνου να αφανιστεί ξανά και ξανά ...

Για ποιες χώρες έφυγαν οι Έλληνες στην περίοδο της κρίσης (Πίνακας)

Σύμφωνα με τη Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού, πάνω από 350.000 Έλληνες πολίτες έχουν εγκαταλείψει τη χώρα τους κατά τη διάρκεια...

Σύμφωνα με τη Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού, πάνω από 350.000 Έλληνες πολίτες έχουν εγκαταλείψει τη χώρα τους κατά τη διάρκεια της 7χρονης (πλέον) οικονομικής ύφεσης.
Τα περισσότερα από τα στοιχεία συγκεντρώθηκαν από επίσημες πηγές στις χώρες προορισμού.  



Σε όμως ορισμένες περιπτώσεις, ο ακριβής αριθμός των Ελλήνων δεν είναι γνωστός, καθώς σε αρκετές περιπτώσεις, οι Έλληνες μετανάστες δεν μπορούν να βγάλουν άδεια εργασίας. 

Οπότε οι πιθανότητες ο πραγματικός αριθμός να είναι πολύ μεγαλύτερος είναι αρκετές, φτάνοντας ή ακόμα και υπερβαίνοντας τους 427.000, όπως άλλωστε ανακοίνωσε πρόσφατα σε έκθεσή της και η Τράπεζα της Ελλάδας. 

Όπως βλέπουμε λοιπόν, σχεδόν από τους μισούς Έλληνες πήγαν τα τελευταία 7 χρόνια της κρίσης μετανάστες στην Γερμανία. 

Δεύτερη χώρα είναι η Αγγλία και τρίτη η Αυστραλία. 


Δείτε τον πίνακα από το newdiaspora.com:





dynatielladanews.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)