Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

Για ποιές καινοτομίες σας μιλάνε; Oύτε πινέζα δεν φτειάχνεται στη χώρα…

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη
Στη φωτογραφία μια “καινοτομία” τσάντας που φορτίζει με ηλιακό panel μια μπαταρία επαναφορτιζόμενη ή κινητό ή ότι άλλο θέλετε στο εσωτερικό της και που όπως γράφηκε πρίν λίγους μήνες σε ΜΜΕ της διαπλοκής ξένου κράτους, “ανακαλύφθηκε” στο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης. Για τη συγκεκριμένη “καινοτομία” υπερηφανεύθηκε σε ένα τιτανοσυνέδριο που έγινε τότε στη Θεσσαλονίκη με αποίκους της αποικίας Λάτση και η τέως υπουργός χωρίς αντικείμενο κ.Τζάκρη! Άφωνοι έμειναν όλοι απο τότε… και ο ΣΕΒ που ήταν εκεί και έκοβε βόλτες…
Στη συνέχεια, σας δείχνουμε και το σχετικό απλό ηλεκτρονικό κύκλωμα που “συνοδεύει” την εν λόγω καινοτομία και που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο απο χρόνια! Πρόκειται για ένα electronic gadget! Σε αυτό συνδέεται το panel. Φοβερό…
υτό είναι το επίπεδο της έρευνας στην Ελλάδα και η αντίληψη της ευθύνης και της συνέπειας της Στοάςτων Ηobbystas των AEI.
Με αυτές τις “καινοτομίες” περιμένετε να δείτε ανάπτυξη; Κάτι άλλο μπορεί να δείτε, ανάπτυξη δεν θα δείτε ΠΟΤΕ. ΠΟΤΕ.

Με πορδές δεν βάφονται λουκούμια όσο και να επιμένουν οι εκλογομάγειροι και η τεχνολογία δεν έχει χρόνο να μάθει το κ.Τσίπρα και το κ.Μητσοτάκη να περπατάει στα δύο πόδια. Oύτε εσειίς έχετε. Σκεφτείτε όλοι κάτι άλλο. Το παραμύθι καινοτομία αλα Ελληνικά – aνταγωνιστικότητα αλα Ευρωπαϊκά δεν βγαίνει.

Στο εξωτερικό γελάνε όλοι με τα καμώματα περι “καινοτομιών” με τα οποία φουμάρουν οι “κεφτέδες” τον λαουτζίκο στην Ελλάδα, το υψηλο τους τεχνολογικό επίπεδο, τα βραβεία που μοιράζουν και τα νούμερα εποχής γενικώς που παίζουν στην αποικία τρώγοντας κόκκορα κρασάτο χωρίς να παράγουν τίποτα. Δεν περνούν αυτές οι “μαγκιές” έξω, για το λόγο αυτό οι “Έλληνες” πολιτικοί τρώνε πόρτα.

Για όλα φταίνε οι θεσμοί σε ότι κακό γίνεται ή ότι καλό δεν γίνεται στην αποικία; Όχι βέβαια. Άμα έχεις μυαλό ροδάκινο και είσαι ανίκανος και τεμπέλης… Οι θεσμοί έβαζαν π.χ. τους αγρότες να πετάνε τα ροδάκινα στις χωματερές και να τρώνε τις επιδοτήσεις πίνοντας ρακή στα καφενείa; Όλα με τη κάλυψη των κυβερνήσεων του ΧΘΕΣ έγιναν και γίνονται. Η Ελλάδα κυβερνάται απο τη πλέμπα και το περγαμόντο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)