Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Τους φονιάδες, τους κολλητούς και τις Τουρκάλες ούτε για τα σπίτια σας! - Οι φίλοι του Τσίπρα στο Μαξίμου, πιο επικίνδυνοι απ’ τους εχθρούς του

Θέμος Αναστασιάδης Τι τους θες τους Σόιμπλε άμα έχεις γύρω σου τόσους «Παρασκευόπουλους»;
Τη Μαρία Λάντεμπούργκερ, κόρη υψηλόβαθμου Γερμανού διπλωμάτη στην Ε.Ε., την σκότωσε ο Αφγανός που βγήκε από τη φυλακή με την ευεργετική διάταξη του τότε υπουργού Δικαιοσύνης, Παρασκευόπουλου - Ο Αφγανός μετά την αποφυλάκισή του, έξαφανίστηκε και η Ελλάδα ΠΟΤΕ δεν γνωστοποίησε στις χώρες τις Ε.Ε. τα στοιχεία και τα δακτυλικά του αποθέματα. Και μετά ήλθε η δολοφονία. Ο κ. Παρασκευόπουλος δεν ένοιωσε καν την ανάγκη να ζητήσει μια συγνώμη... Τέτοιος ηθικός ξεπσεμός...
Οι δήθεν αριστεροί, τύπου Συριζαίοι ή και κανονικοί, είναι πρώτοι στο να σηκώνουν το δάχτυλο για το ανάθεμα και οι τελευταίοι που κοιτάνε τα μούτρα τους στον καθρέφτη. Το γεγονός π.χ. ότι ο τέως υπουργός Δικαιοσύνης, ο καθηγητής Νίκος Παρασκευόπουλος, δεν εξέφρασε ΚΑΝ, ούτε για τα μάτια του κόσμου, τη λύπη του για τον νέο φόνο που διέπραξε στη Γερμανία ο Αφγανός που άφησε ελεύθερο... μας ξεπερνά.
Ξεπερνά την πολιτισμένη ανθρωπότητα γενικά, αφού δείχνει να μην τον αγγίζει καθόλου το γεγονός ότι τουλάχιστον 4 άνθρωποι έχουν βρει μέχρι τώρα τον θάνατο από εγκληματίες που αυτός αμόλησε έξω προκειμένου να «αποσυμφορήσει», λέει, τις φυλακές. Με αποτέλεσμα να προκαλέσει συμφόρηση στα νεκροτομεία.
Ο κ. Παρασκευόπουλος όχι μόνο δεν είχε την ευαισθησία να εκφράσει τη λύπη του, αλλά υπεραμύνθηκε κιόλας της... ανθρωπιστικής απόφασής του με βάση τη στατιστική και διάφορες άλλες γελοίες θεωρίες περί... κοινωνικής επανένταξης των δολοφόνων, που μας πλασάρουν χρόνια τώρα αυτός και οι όμοιοί του.

Θέμα παραίτησης φυσικά δεν υφίσταται όχι επειδή δεν είναι πια υπουργός, αλλά γιατί και να ήταν δεν θα ετίθετο καν! Στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ η έννοια «παραίτηση» για λόγους ευθιξίας είναι τελείως άγνωστη. Δεν φταίει κανείς δηλαδή για το ότι δεν εκδόθηκε διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Αφγανό σίριαλ κίλερ, δεν φταίει κανείς που δεν ειδοποιήθηκαν εγκαίρως οι γερμανικές αρχές, δεν φταίει κανείς που μια νεαρή κοπέλα, η οποία μάλιστα έτρεχε και βοηθούσε τους πρόσφυγες, έπεσε στα χέρια του ευεργετηθέντος από τον... πανεπιστημιακό αριστερό!

Ας πάνε να τα πουν αυτά στον τραγικό πατέρα της, υψηλόβαθμο στέλεχος της Ευρωπαϊκής Ενωσης, που φέρει διπλό βάρος στην ψυχή του, αφού, όπως μάθαμε, έχει αφιερώσει τη ζωή του στα ανθρώπινα δικαιώματα και την προστασία των μειονοτήτων!

Βαρύ το ατόπημα Παρασκευόπουλου, αλλά ακόμη βαρύτερο αυτό της κυβέρνησης που έδωσε και... παράταση στον επικίνδυνο και αλλοπρόσαλλο, όπως αποδείχθηκε, νόμο του. Βέβαια, άπαξ και όλοι βλέπουν ότι κυκλοφορούν ατιμώρητοι υπουργοί που έχουν αποδεδειγμένα ΕΓΚΛΗΜΑΤΗΣΕΙ ελαφρά τη καρδία κατά του κοινωνικού συνόλου, χωρίς ποτέ μα ποτέ να τους ζητείται οποιαδήποτε εξήγηση, ποιος να ευαισθητοποιηθεί;

Οταν ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ θεώρησε ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να ελεγχθεί κάθε Βαρουφάκης που έφερε τα capital controls, αλλά και υπονόμευσε τη χώρα διεθνώς αναζητώντας μηχανήματα από τη Ρωσία μέχρι τη Νότιο Αμερική για να τυπώσει νέο νόμισμα, γιατί να ενδιαφέρεται για τον Παρασκευόπουλο; Και όμως, η αβάσταχτη φονική ελαφρότητα των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ, όταν δεν σκοτώνει κανονικά και χωρίς εισαγωγικά, πλήττει μοιραία την Ελλάδα και τους Ελληνες πολλαπλά.

Για παράδειγμα, τώρα που ο Τσίπρας ξαναπήγε για... κατανόηση, αγκαλιές και στοργή στη Μέρκελ, η οργή της γερμανικής κοινής γνώμης για το ότι οι Ελληνες άφησαν ελεύθερο τον Αφγανό φονιά ήταν μεγαλύτερη από... τα νεύρα τους για τον χριστουγεννιάτικο «μποναμά» των 300 ευρώ που δόθηκε χωρίς να ρωτηθεί ο Σόιμπλε. Δεν καταλαβαίνουν από πού τους έρχεται δηλαδή, όπως δεν γνώριζαν ούτε οι Γάλλοι και οι Βέλγοι που έζησαν στο πετσί τους με πολλαπλές απώλειες τι εστί τρομοκρατία, ότι κάποιοι από αυτούς τους τρελούς είχαν περάσει σαν τουρίστες από την Ελλάδα!

Το ψάρι, βέβαια, βρωμάει απ’ το κεφάλι. Στο Μαξίμου έχουν απολέσει τελείως την αίσθηση του τι λένε και τι κάνουν. Για παράδειγμα, σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, Ανατολής και Δύσης, θα ήταν αυτονόητη η απομάκρυνση ενός συμβούλου πρωθυπουργού που διατηρεί στενή προσωπική σχέση με άτομο του διπλωματικού σώματος άλλης χώρας και μάλιστα της πιο εχθρικής! Να μην πούμε π.χ. ότι στις ΗΠΑ αν ο ίδιος ο πρόεδρος δήλωνε ότι γνώριζε τη σχέση συμβούλου του με Ρωσίδα του... κλάδου, πρώτος αυτός θα έφευγε από τον Λευκό Οίκο! Δεν υπάρχει δηλαδή μέρος στον πλανήτη Γη, ή και στον διαστημικό χώρο όπως οριοθετείται από τον Στίβεν Χόκινγκ, όπου να διατυπώνεται τόσο ΟΥΦΟ άποψη όπως αυτή του ΣΥΡΙΖΑ, ότι πρόκειται για... ιδιωτική υπόθεση!!!

Δηλαδή αν ο σύμβουλος Οικονομικών του κυρίου πρωθυπουργού συζεί με πασίγνωστη πρωταγωνίστρια λίστας φοροφυγάδων, για να πούμε το πιο απλό, ή στέλεχος πολυεθνικής με την οποία κάνει συμβάσεις το Δημόσιο, θα ήταν κι αυτό εντελώς αθώο και... προσωπική υπόθεση; Υποτίθεται ότι αποδεχόμαστε κάποιες βασικές έννοιες. Υπουργός Οικονομίας αγκαλιά με κρατικοδίαιτο επιχειρηματία δεν στέκει. Σύμβουλος πρωθυπουργού να συζεί με διπλωμάτισσα της Τουρκίας είναι απλά αδιανόητο!

Προσωπική υπόθεση είπατε; Αν τολμούν ας πάνε να τα πουν αυτά στους πιλότους μας, οι οποίοι παίζουν κάθε μέρα τη ζωή τους σε μια ζαριά για να απολαμβάνει ο ανεκδιήγητος σύμβουλος τον καρασεβντά. Εντάξει, μόνο ο υπουργός Δικαιοσύνης, αν είναι ΣΥΡΙΖΑ, μπορεί να συμβιώνει με επικεφαλής τρομοκρατικής οργάνωσης... Ερως, ανίκατε μάχαν, και ποιεί τον άνθρωπον χάχαν! Πόσο μάλλον τον Συριζαίο! Είπαμε, τέτοιου είδους καταστάσεις δεν στέκουν για κανέναν λόγο πουθενά.

Ασε που αντανακλούν στον ίδιο τον Τσίπρα κι ας κάνει τον αδιάφορο: ο Παρασκευόπουλος έστειλε τον φονιά στη Γερμανία, με αποτέλεσμα το αίμα της αθώας κοπέλας να αμαυρώνει την εικόνα του πρωθυπουργού και όλων μας. Ο Βαρουφάκης παρ’ ολίγον να τον τραβήξει σε περιπέτειες και κατηγορίες για δόλια χρεοκοπία, με το όλο θέμα να μην έχει λήξει ακόμα. Τι θέλει τώρα λοιπόν και καλύπτει το όποιο «κολλητάρι» του, σύμβουλο Μαξίμου, που απ’ όλες τις γυναίκες του κόσμου βρήκε... Τουρκάλα διπλωμάτισσα να αγαπήσει;

Για να τον μπλέξουν (έστω και άθελά τους, να σου πω εγώ...) σε καμιά ιστορία κατασκοπείας ή εθνικής προδο­σίας; Μα είναι δυνατόν να βάζεις φιάλη υγραερίου δίπλα στο τζάκι; Τους φονιάδες, τους κολλητούς και τις Τουρκάλες ούτε για τα σπίτια σας!

Αμα έχει τέτοιους «φίλους», τι μας θέλει τότε εμάς τους εχθρούς στα ΜΜΕ, τους Σόιμπλε, την τρόικα Εσωτερικού; Ούτε επίτηδες δεν θα μάζευε κανείς τόσους άσχετους γύρω του! Καλύτερος όλων τελικά ο Καρανίκας με τη λόξα του για τη Μενεγάκη! Α, όλα κι όλα, όσο και να μας βρίζουν, δεν θα χάσουμε την κοινή λογική. Αν κάποιοι έχουν τρελαθεί τε­λείως, αυτοί δεν είμαστε εμείς.

Πρώτο Θέμα
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)