Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

Αδειάζει η Ελλάδα

Το 2017 ο ΕΝΦΙΑ θα "καταπιεί τα παιδιά του". Σειρά στον αφανισμό έχουν αγορά ακινήτων (βαθύτερα) και τεχνικές –κατασκευαστικές εταιρείες. Θύματα πάνω από 2000 εργαζόμενοι (υπολογίζουν όσοι βλέπουν λουκέτο) και εκατοντάδες ελεύθεροι επαγγελματίες του χώρου. Η αποβιομηχάνιση του 2017 παραδίδει τα λουκέτα στη βιοτεχνία η οποία βγάζει από το παιχνίδι άλλες 3000 μονάδες. Τι συμβαίνει όμως στην Βουλγαρία του 2016-2017;
Πριν συναντήσουμε τα χειρότερα, για την αποεπένδυση του 2017 και το άδειασμα της οικονομίας που προοιωνίζεται, (αντίθετα με την χθεσινή αρλουμπολογία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του υπουργού Οικονομίας Δ. Παπαδημητρίου για τις επενδύσεις) ας "ακούσουμε" την φωνή από την Βουλγαρία ενός Έλληνα μηχανολόγου-μηχανικού για το τι συμβαίνει μόλις δίπλα μας.
Για τη συνέχεια Capital

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)