Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Τώρα οι Ρώσοι δεν αποκλείουν τρομοκρατικό χτύπημα στο Τουπόλεφ

Τώρα οι Ρώσοι δεν αποκλείουν τρομοκρατικό χτύπημα στο Τουπόλεφ 
Η περίπτωση της τρομοκρατικής ενέργειας σε σχέση με την συντριβή του ρωσικού στρατιωτικού Τουπόλεφ την Κυριακή στη Μαύρη Θάλασσα δεν αποκλείεται από τις ρωσικές Αρχές, ωστόσο δεν είναι η επικρατέστερη θεωρία.
«Δεν υπήρξε έκρηξη εντός του αεροσκάφους», ανέφερε ο Σεργκέι Μπαϊνέτοφ, επικεφαλής ασφαλείας της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας, ο οποίος προΐσταται και της επιτροπής έρευνας για το δυστύχημα, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους 92
άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και τα μέλη της διάσημης Χορωδίας του Κόκκινου Στρατού.
«Δεν υπάρχει όμως μόνο αυτός ο τύπος τρομοκρατικών ενεργειών. Θα μπορούσε να υπάρχει οποιαδήποτε σύγκρουση – επαφή μηχανικού τύπου με εξωτερικό αντικείμενο, οπότε δεν μπορούμε να αποκλείσουμε την τρομοκρατική ενέργεια», κατέληξε ο Ρώσος αξιωματούχος.

 tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)