Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Πούτιν προς Ευρώπη: Μια κοινωνία που αθωώνει τους βιαστές λαθρομετανάστες και δεν μπορεί να υπερασπιστεί τα παιδιά της, δεν έχει μέλλον!

Πριν μόνο λίγες μέρες ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Βλαντιμίρ Πούτιν εξέφρασε την ειλικρινή απορία του για τον λόγο τον οποίο οι ευρωπαϊκές χώρες δεχόντουσαν και δέχονται ακόμη και σήμερα τόσους πολλούς λαθρομετανάστες δεδομένου τον αυξανόμενο αριθμό των βιασμών που οφείλονται αποδεδειγμένα σε αυτούς. Και ότι επιπροσθέτως απορεί για την προφανή ανικανότητα των ευρωπαϊκών αρχών να προστατεύσουν τα ανήλικα μέλη της κοινωνίας τους.

Επίσης ο Πούτιν εξέφρασε την ορθή άποψη ότι αυτή η ανικανότητα των διωκτικών αρχών οδηγεί σε εθνική και κρατική καταστροφή την Ευρώπη, δηλαδή σε μια κοινωνία η οποία δεν μπορεί δεν έχει μέλλον.

Οι δηλώσεις του Πούτιν έγιναν με την ευκαιρία της επανεκδίκασης της υπόθεσης βιασμού από εικοσάχρονο ενήλικο ιρακινό λαθρομετανάστη ενός δεκάχρονου παιδιού τον Δεκέμβριο του 2015 στο αθλητικό κέντρο Theresienbad στην Αυστρία. Η απίστευτη δικαιολογία του ιρακινού λαθρομετανάστη βιαστή ήταν ότι βρισκόταν σε "σεξουαλική επείγουσα κατάσταση - sexual emergency", άρα έπρεπε επειγόντως να βιάσει το ανήλικο δεκάχρονο παιδί επειδή δεν είχε την ευκαιρία να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές ορμές του για αρκετό καιρό. Η τραγική πλευρά αυτής της ιστορίας είναι ότι ο λαθρομετανάστης εγκληματίας είχε μεταβεί στο αθλητικό κέντρο κάτω από την αιγίδα ενός προγράμματος αφομοίωσης του στην αυστριακή κοινωνία.

Βάσει της παραπάνω υπερασπιστικής θέσης του ιρακινού λαθρομετανάστη η πρώτη δικαστική απόφαση ήταν προφανώς και ορθώς καταδικαστική. Και ενώ στην πρώτη απόφαση η λογική και προστασία της κοινωνίας είχε πρυτανεύσει, η επανεκδίκαση της υπόθεσης σε ανώτερο βαθμό αθώωσε τον ιρακινό βιαστή από το αποτρόπαιο έγκλημα του βιασμού του δεκάχρονου αγοριού.

Αναλυτικά οι ανώτατοι αυστριακοί δικαστικοί άρχοντες βασίστηκαν στο σκεπτικό ότι τα ήθη και τα έθιμα του ιρακινού λαού είναι διαφορετικά από τις ηθικές συμπεριφορές, κοινωνικές αρχές και ανθρωπιστικές αξίες του αυστριακού λαού και κατ επέκταση των λαών της Ευρώπης. Με καινούργιο λοιπόν πάλι ανήκουστο σκεπτικό δέχθηκαν την νέα υπερασπιστική θέση του εικοσάχρονου ενήλικου λαθρομετανάστη εγκληματία ότι δεν μπορούσε να καταλάβει εάν το δεκάχρονο παιδάκι πρόβαλε αντίσταση στις αρρωστημένες ορέξεις του γι΄ αυτό και συνέχιζε να το βιάζει. Το αθωωτικό σκεπτικό του ανώτατου αυστριακού δικαστηρίου πραγματικά διαλύει την εθνική συνοχή ενός ανεπτυγμένου λαού και την διυλίζει με τα ήθη και τα έθιμα άλλων πρωτόγονων και βάρβαρων λαών.

Η πρώτη καταδικαστική απόφαση για τον εκ προθέσεως λαθρομετανάστη βιαστή είχε ποινή καθείρξεως έξι (6) χρόνων και χρηματική αποζημίωση €4,700 ευρώ στην οικογένεια του θύματος. Είναι αυτή αρκετή τιμωρία για να αποτρέψει τέτοιου είδους εγκληματικές συμπεριφορές που εκτός από φυσική κακοποίηση έχουν και βαθιά αρνητική καταθλιπτική επιρροή στην παιδική ψυχή;


Ας σταματήσουμε λοιπόν την νεοταξίτικη νεοφιλελεύθερη αριστερή θολοκουλτούρα που έχει καταντήσει πια μια προσβολή στη λογική και την αξιοπρέπεια μας. Η Ελληνική κοινωνία καταλαβαίνει ότι ειδικότερα σήμερα κινδυνεύει άμεσα να πληγεί ανεπανόρθωτα από το ίδιο διεθνές σχέδιο της παγκοσμιοποίησης που έχει έρθει και στην χώρα μας με χρονολογική σειρά μέσω 
 ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
 
Πηγή:
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)