Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Ο Ερντογάν απείλησε ξανά με εισβολή 3 εκ. στην Ελλάδα – Αυτό σημαίνει πόλεμος!

Ο Ερντογάν απείλησε ξανά με εισβολή 3 εκ. στην Ελλάδα – Αυτό σημαίνει πόλεμος!Μία ημέρα μετά το ψήφισμα της Ευρωπαϊκής Βουλής για «πάγωμα» των ενταξιακών διαπραγματεύσεων μεταξύ Ευρωπαϊκής Ένωσης και Τουρκίας, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επανέλαβε την απειλή του να στείλει 3 εκ. πρόσφυγες στην Ευρώπη, δηλαδή στην Ελλάδα.
Η απειλή αυτή αποτελεί ξεκάθαρη κήρυξη πολέμου στην Ελλάδα από την πλευρά της Τουρκίας.
Δεν έχει καμία απολύτως σχέση με ζητήματα προσφυγιάς και ανθρωπισμού. Είναι επιθετική ενέργεια και θα γίνει ως αντίποινα της Τουρκίας προς την Ευρωπαϊκή Ένωση που όμως θα τα εισπράξει αποκλειστικά η Ελλάδα.
Και θα τα εισπράξει αποκλειστικά η Ελλάδα διότι η «Βαλκανική Οδός» είναι κλειστή στα Σκόπια, οι πρόσφυγες δεν έχουν δρόμο να φύγουν προς την κεντρική Ευρώπη, οπότε θα μείνουν όλοι εδώ.
Η αποστολή 3 εκ. προσφύγων στην Ελλάδα των 11 εκ. Ελλήνων θα σήμαινε την απόλυτη δημογραφική αλλοίωση της χώρας, αλλά πριν συμβεί αυτό η Ελλάδα θα έχει ήδη καταρρεύσει οικονομικά, και στη συνέχεια θα συρθεί σε εσωτερικές συγκρούσεις μεταξύ Ελλήνων και προσφύγων μουσουλμάνων, πράγμα που θα
μετατρέψει τη χώρα μας σε πεδίο μάχης παρόμοιο με της Συρίας.
Από τα παραπάνω εξάγεται το λογικό συμπέρασμα ότι η αποστολή 3 εκ. προσφύγων στην Ελλάδα σημαίνει μόνο μια λέξη: εισβολή. Σημαίνει πολεμικό γεγονός.
Ο μόνος τρόπος να αποτραπεί είναι να αντιμετωπιστεί από την ελληνική πλευρά ως εισβολή και ως πολεμικό γεγονός. Μόνο αυτή η στάση θα απέτρεπε τους πρόσφυγες να περάσουν το Αιγαίο ακόμα κι εάν τους έβαζε στις βάρκες με τη βία ο Ερντογάν.
Κανείς δεν φεύγει από έναν πόλεμο όταν γνωρίζει πως οδεύει σε έναν άλλον.
Απέναντι μας δεν έχουμε να κάνουμε με μια κυβέρνηση. Στην Άγκυρα έχει εγκατασταθεί ένα ισλαμοφασιστικό καθεστώς, εκλεγμένο φυσικά όπως εκλεγμένος ήταν κι ο Αδόλφος Χίτλερ.
Αυτό το ισλαμοφασιστικό καθεστώς, αυτή η μαφία, δεν έχει κανένα σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή. Και θα εκμεταλλευτεί τον δικό μας ανθρωπισμό για να τον στρέψει εναντίον μας και να μας καταστρέψει.
Οφείλουμε να στείλουμε ξεκάθαρο μήνυμα, με όποιον τρόπο κριθεί ως ο καταλληλότερος κι αυτός δεν είναι απαραίτητα ο «φωναχτός», ότι ο ανθρωπισμός μας δεν είναι αδυναμία αλλά δύναμη, όπως κι ότι δεν θα επιτρέψουμε να χρησιμοποιηθεί ως Κερκόπορτα για να αλωθεί ο τόπος μας.
Ότι θα υπερασπιστούμε, στο όνομα του ανθρωπισμού και του δυτικού πολιτισμού, των οποίων είμαστε μήτρα και προμαχώνας τις αρχές και τις αξίες μας απέναντι στην ισλαμιστική του βαρβαρότητα.
Ο Ερντογάν οφείλει να καταλάβει ένα πράγμα. Ότι δεν τον παίρνει. Ότι σε περίπτωση που αμολύσει 3 εκ. πρόσφυγες προς την Ελλάδα τα αντίποινα της χώρας μας θα είναι καταστροφικά για την Τουρκία.
Ήδη πρέπει να προετοιμαζόμαστε. Ο στρατός και το έθνος πρέπει όλοι να προετοιμαζόμαστε.

Τι είπε ο Ερντογάν

Μιλώντας ενώπιον γυναικείων οργανώσεων στην Κωνσταντινούπολη, ο Ερντογάν δήλωσε χαρακτηριστικά πως η «Τουρκία σιτίζει 3 εκατ. πρόσφυγες και μετανάστες. Τι θα συμβεί αν ανοίξει τις πύλες η Τουρκία;» και τόνισε πως «η ΕΕ δεν έχει εκπληρώσει τις υποσχέσεις της».
«Ακούστε καλά. Εάν προχωρήσετε περαιτέρω, αυτά τα σύνορα θα ανοίξουν, βάλτε το καλά στο κεφάλι σας!», είπε ο Τούρκος πρόεδρος και πρόσθεσε «εμείς δεν σηκώνουμε απειλές».
Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις του τούρκου πρωθυπουργού, Μπιναλί Γιλντιρίμ.
«Είμαστε ένας από τους παράγοντες που προστατεύουν την Ευρώπη. Αν οι πρόσφυγες διασχίσουν τα σύνορα μας, θα πλημμυρίσουν και θα κατακλύσουν την Ευρώπη και η Τουρκία αποτρέπει αυτό να συμβεί», τόνισε ο Γιλντιρίμ.
«Δέχομαι ότι η διακοπή των σχέσεων με την Ευρώπη θα βλάψει την Τουρκία, αλλά η ζημιά θα είναι πενταπλάσια έως και εξαπλάσια για την Ευρώπη», πρόσθεσε.
Η ζημιά φυσικά δεν θα «ακουμπήσει» την Ευρώπη. Θα ακουμπήσει αποκλειστικά την Ελλάδα.
Ήρθε η ώρα να απαντήσουμε κι εμείς στον ημιπαράφρονα: «Ούτε εμείς σηκώνουμε απειλές. Εάν το τολμήσεις, μέσα σε 24 ώρες η Σμύρνη κι άλλες πόλεις σου στα παράλια θα έχουν ισοπεδωθεί. Γιατί έχουμε τα όπλα και την απόφαση να το κάνουμε».

tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)