Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Έδιωξαν τον Θεοχάρη από το κόμμα που ίδρυσε

Σχόλιο ιστολογίου:
νομίζουμε ότι η βλακεία αυτού του ανθρώπου δεν έχει όρια, πως είναι δυνατό να ιδρύει κόμμα και να τον πετάνε έξω. Είναι η προσωποποίηση της αποτυχίας, από την θέση που είχε σε ασφαλιστική εταιρεία που έκλεισε, μετά στην θέση του υπευθύνου για τα δημόσια έσοδα, υποστηρίζοντας το σύστημα taxis, που την εποχή του για να κάνεις φορολογική δήλωση έπρεπε να μπεις μετά τις 3:00 το πρωί, επειδή έπεφτε συνέχεια, και τώρα στην θέση του ανέργου πολιτικού. Εύγε και εις κατώτερα ρε Χάρη...

Εκτός της Δημοκρατικής Ευθύνης, του κόμματος που ο ίδιος ίδρυσε, βρίσκεται ο βουλευτής Χάρης Θεοχάρης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος ο ανεξάρτητος βουλευτής «προσπάθησε να επικαλεστεί μία
ανύπαρκτη μέχρι σήμερα διαφωνία περί συνεργασιών με άλλα κόμματα, προφανώς για να ακολουθήσει τη δική του πορεία. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στις επόμενες αναζητήσεις του και τον ευχαριστούμε για τη μέχρι τώρα συμμετοχή του. Η Δημοκρατική Ευθύνη δεν θα ασχοληθεί ξανά με το θέμα Θεοχάρη».
koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)