Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Περισσότεροι από 23.000 άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν για το γάμο ομοφυλοφίλων στο Παρίσι

Αρκετές χιλιάδες άνθρωποι έλαβαν μέρος στην εκστρατεία κατά του γάμου των ομοφυλοφίλων, που διοργανώθηκε  από τη Γαλλική μη κυβερνητική οργάνωση για την υποστήριξη του παραδοσιακού θεσμού της οικογένειας στο Παρίσι, όπως αναφέρθηκε από το  RIA Novosti.

Τα στοιχεία σχετικά με τον αριθμό των συμμετεχόντων στην διαδήλωση διαφέρουν. Σύμφωνα με την αστυνομία του Παρισιού, στο συλλαλητήριο συμμετείχαν 23 ή 24 χιλιάδες άτομα. Ωστόσο, οι διοργανωτές των ίδιων των διαδηλώσεων υποστηρίζουν ότι στη διαδήλωση ήρθαν  περίπου 200 χιλιάδες ανθρώποι.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, όργανα επιβολής του νόμου, όπως σημειώνεται από την νομαρχιακή αστυνομία, συνέλαβαν 13 άτομα. Μεταξύ αυτών ήταν και ακτιβίστριες του  Ουκρανικού κινήματος Femen, οι  οποίες πήγαν στο συλλαλητήριο  με τον δικό τους γνώριμο τρόμο, απογυμνώθηκαν από την μέση και πάνω, θέλοντας να εκφράσουν τις δικές τους  πολιτικές  απόψεις

Φωτογραφία: IjoeNataliya / Twitter
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)