Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Η σημαία των ιδιωτικοποιήσεων των πάντων στην ΕΕ έχει και τηγ υπογραφή Ντράγκι

Αυτό το επιβεβαίωσε σήμερα και ο κ.Ντράγκι, που επιμένει να διατηρηθούν τα επιτόκια σε χαμηλά επίπεδα μέχρι να γίνουν σε όλη την ΕΕ όλες οι μεταρρυθμίσεις που χρειάζονται. Μετά θα αυξηθούν τα επιτόκια και θα ανέβει το ευρώ, ώστε οι έχοντες αγοράσει φτηνά ή δωρεάν τα κόκκινα δάνεια να τα οικονομήσουν. Να γιατί η Ελλάδα ξεπουλάει. Να γιατί συμφώνησε η Κομισιόν και η Γερμανία. Το κόλπο με τα ISO έκλεισε πολλές βιομηχανίες στα πρώην ανατολικά κράτη…
Ένα άλλο σημαντικό ερώτημα είναι: “Πότε ιδιωτικοποιείται μια επιχείρηση;” Eίναι ένα ερώτημα που οι αγράμματοι της Βουλής δεν απάντησαν πρίν χαρίσουν με νόμο – παρωδία τις ΔΕΚΟ. Αντι οι σκατόψυχες μαϊμούδες των ΜΜΕ να χοροπηδάνε για τις άδειες τους έκαναν τα γνωστά κόλπα κακής δημοσιογραφίας. Έρριξαν τη μπάλα αλλού.
Τι πάει να πεί, “είμαι υπέρ των ιδιωτικοποιήσεων αλλά όχι έτσι”; Aυτό είπε ο γραφικός αντιπρόεδρος της ΝΔ αφήνοντας την υπόνοια, ότι όλοι ήταν
συνεννοημένοι εκ των προτέρων να δείξουν ότι κατά βάθος συμφωνούν. Σας δουλεύουν.
Οι ΔΕΚΟ δεν χρειαζόντουσαν να ιδιωτικοποιηθούν και να χαρισθούν. Αυτή είναι η θέση η δικιά μας. Αλλά πρέπει να ξέρεις και τι θα κάνεις, μετά απο αυτή την απόφαση. Αυτοί δεν ξέρουν απο τέτοια θέματα. Οι άνθρωποι είναι της αρπαχτής. Κανείς τους δεν έχει δουλέψει στην έρευνα και στην παραγωγή. Είναι και άσχετοι και άχρηστοι.
Ο κ.Μητσοτάκης ισχυρίσθηκε στη Βουλή ότι με μια απόφαση - νόμο, θα φτειάξει την παιδεία και θα φέρει την ανάπτυξη! Αυτά που πρότεινε έχουν ξανακουσθεί και επι Ανδρέα Παπανδρέου. Τα ίδια είχε πεί και αυτός και δεν έκανε τιποτα, γιατί όσα έλεγε δεν μπορούσαν να γίνουν…  άλλα όμως μπορούν να γίνουν. Εκτός αυτού, κανένας νόμος δεν μπορεί να έχει ισχύ σε μια χώρα που δεν εφαρμόζεται το σύνταγμα, σε μια χώρα χωρίς πολίτες και με τέτοιου επιπέδου πολιτικούς.

trashpolitics-gr.blogspot 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)