Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΩΣ ΑΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ, ΤΩΡΑ ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ… ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΑΝΤ!


rusya_abd_esaddan_ozur_diledi_h122019_07a91Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Την εντυπωσιακή πράγματι είδηση ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες ζήτησαν συγγνώμη από τον πρόεδρο της Συρίας, Άσαντ, για τον πριν από λίγες μέρες κατά λάθος, όπως αναφέρεται, βομβαρδισμό της περιοχής Deyr ez Zor όπου βρήκαν τον θάνατο περί τους 80 Σύριους στρατιώτες, δημοσιεύουν τα τουρκικά ΜΜΕ επικαλούμενα και το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων sputnik.

Όπως αναφέρεται, σύμφωνα με δήλωση του υπουργού Εξωτερικών της Ρωσίας, Sergey Lavrov, που έγινε σε τηλεοπτική εκπομπή αμερικανικού κανελιού, η
Ουάσιγκτον έχει ζητήσει επίσημα συγγνώμη για το λάθος βομβαρδισμό της που στοίχησε την ζωή σε δεκάδες Σύριους στρατιώτες του συριακού καθεστώτος.
Η απόφαση να ζητηθεί συγγνώμη ελήφθηκε κατά την πρόσφατη συνάντηση του Sergey Lavrov με τον Αμερικανό συνάδελφο του, John Kerry, στις συνομιλίες που είχαν για την συνεργασία τους στην επίλυση του συριακού ζητήματος.

Έτσι ο άλλοτε αιμοσταγής δικτάτορας που έχει βουτήξει την χώρα του στο αίμα εκατοντάδων χιλιάδων αθώων πολιτών, όπως προπαγάνδιζαν μέχρι σήμερα, τώρα γίνεται και ο επίσημα συνομιλητής όλων αυτών που ήθελαν την εκτέλεση του. Φυσικά η είδηση αυτή έχει εκνευρίσει την Άγκυρα και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Ταιγίπ Ερντογάν.

Ρε τι καταφέρνουν αυτοί οι Ρώσοι!
«ABD ESAD’ DAN OZUR DİLEDİ» = ΟΙ ΗΠΑ ΖΗΤΗΣΑΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΑΝΤ
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)