Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Δείτε την εκπομπή: Η αλλοίωση των οικονομικών στοιχείων από την ΕΛΣΤΑΤ, που οδήγησε την Ελλάδα στα Μνημόνια


Αποτέλεσμα εικόνας για ελστατΔείτε στην εκπομπή "Στο Επίκεντρο" (CENTER TV, Τηλεόραση Μακεδονίας - Θράκης), που προβλήθηκε στις 22/8/2016, την ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παραχώρησε στον Θανάση Γκόρδη ο πρώην αντιπροέδρος της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ), στατιστικολόγος Νίκος Λογοθέτης, που καταθέτει την προσωπική του μαρτυρία, μαζί με τις επιστημονικές του γνώσεις, για την επιχείρηση αλλοίωσης των οικονομικών στοιχείων το 2010, επί της κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου του ΠΑΣΟΚ.

Για την οποία ο κ. Λογοθέτης κατηγορεί ευθέως τον τότε προϊστάμενό του, πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ (και ταυτόχρονα υπάλληλο του ΔΝΤ!..), Ανδρέα Γεωργίου, ο οποίος διώκεται ποινικά για το αντίστοιχο κακούργημα, γεγονός που έχει πυροδοτήσει περαιτέρω το πολιτικό κλίμα. Επισημαίνεται ότι ο Ν. Λογοθέτης ήταν από τους πρώτους, μαζί με το τότε μέλος του δ.σ. της ΕΛΣΤΑΤ Ζωή Γεωργαντά, που κατήγγειλε μεθοδεύσεις του Α. Γεωργίου με στόχο την αύξηση του ελλείμματος του 2009 ώστε η χώρα μας να υπαχθεί στο στραγγαλιστικό για την κοινωνία, την οικονομία και την εθνική κυριαρχία καθεστώς των δανειακών συμβάσεων και των μνημονίων.




infognomonpolitics.blogspot 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)