Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Ο εκλεκτός Τσίπρα-Παππά-Σπρίτζη κ. Καλογρίτσας, δήλωνε 11 χρόνια ότι ζούσε με 300 ευρώ το μήνα

Σχόλιο ιστολογίου:

όταν τα παπαγαλάκια είναι ικανά να κάνουν την δημοσιογραφία επιστήμη και όχι προδοσία, βρίσκουν τα πάντα για τον Καλογρίστσα, αλλά τα μνημόνια και η Τρόικα που κατέστρεψαν την οικονομία μας φτάνοντας να αυτοκτονούν συνάνθρωποι μας, ήταν καλά και δεν ανάφεραν εσκεμμένα τίποτα αρνητικό.

Με πόρισμα του το Κέντρο Φορολόγησης Μεγάλου Πλούτου, αποκαλύπτει ότι ο Χρήστος Καλογρίτσας και η σύζυγος του απέκρυπταν δεκάδες εκατομμύρια για περισσότερα από 11 χρόνια στις φορολογικές δηλώσεις τους.
Μάλιστα, στα εισοδήματά τους για 11 χρόνια δήλωναν ότι ζούσαν με 300 ευρώ τον μήνα (!), ενώ στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους είχαν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ.
Μάλιστα από αυτή την φοροδιαφυγή ο επιχειρηματίας που με τον γιο Βλαδίμηρο-Ιωάννη του απέκτησαν την μία τηλεοπτική άδεια από τις τέσσερις που δημοπρατήθηκαν από την κυβέρνηση, έχει οφειλή στο Δημόσιο που ξεπερνά τα 32 εκατ.ευρώ.

Αναλυτικά όσα αποκαλύπτει το Κυριακάτικο «Πρώτο Θέμα»:
Τα εισοδήματα του Καλογρίτσα και της συζύγου του από το 2002 μέχρι και το 2013


Το σύνολο


Το ύψος της φοροδιαφυγής:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)