Δευτέρα 15 Αυγούστου 2016

Ετοιμάζουν τον νέο σύνθετο άνθρωπο - Ολο το παρασκήνιο της μυστικής συνάντησης γενετιστών στο Harvard

Της Αθηνάς Ισιγώνη
Άλλη μια καινούρια μέρα ξημέρωσε στην Αμερική και η καθημερινότητα στις ζωές των κατοίκων της ξεκινά να ξετυλίγεται.
Ετοιμάζουν τον νέο σύνθετο άνθρωπο - Ολο το παρασκήνιο της μυστικής συνάντησης γενετιστών στο Harvard Έτσι λοιπόν, οι "λύκοι" της wall Street, είναι κολλημένοι αν όχι χωμένοι στις οθόνες του χρηματιστηρίου, επιδιώκοντας μετά μανίας να αποκτήσουν μερικές ακόμα χιλιάδες δολάρια, εύκολα και γρήγορα, ενώ στα μεγάλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και τις επιχειρήσεις οι CEO συσκέπτονται για το πως θα επεκτείνουν ακόμα πιο γρήγορα το φοβερό τους οικονομικό μοντέλο, που συγκεντρώνει στο 1% του πληθυσμού του πλανήτη, σχεδόν όλο τον πλούτο, αφήνοντας το υπόλοιπο ποσοστό να βυθίζεται ραγδαία στα γρανάζια μιας παγκόσμιας φτωχοποίησης.
Βέβαια η πλήρης και σωστή εφαρμογή αυτού του φανταστικού οικονομοτεχνικού μοντέλου απαιτεί ακόμα πιο μεγάλη συρρίκνωση της συμμετοχής των εργαζομένων και γενικότερα των πολιτών στις αποφάσεις, που πλέον λαμβάνονται γι' αυτούς, αλλά χωρίς αυτούς.

Κανένα πρόβλημα όμως διότι πολύ απλά, οι απανταχού CEO, λαδώνουν τον κρατικό μηχανισμό και το Κονγκρέσο, για ακόμα λιγότερη δημοκρατία. Η καθημερινότητα όμως συνεχίζεται στις ΗΠΑ, με χιλιάδες άνεργους που τα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης τους κρύβουν επιμελώς, να σχηματίζουν ουρές εκατοντάδων μέτρων στις κοινωνικές υπηρεσίες εύρεσης εργασίας και τους άστεγους να προσπαθούν να βρουν ένα πιο καλό παγκάκι και ίσως και κάποιες καινούριες κούτες, για να "χτίσουν" το αποψινό τους σπίτι.
Άλλοι πάλι διαδηλώνουν έξω από το Λευκό Οίκο ζητώντας ένα δημόσιο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης, αφού οι ιδιωτικές ασφαλιστικές είτε απέρριψαν τις αιτήσεις τους για ασφάλιση, είτε τους κάλυψαν μετά από πολύ αγώνα σε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και τώρα τους ζητούν να επιστρέψουν υπέρογκα ποσά, που φυσικά θα πληρώσουν χάνοντας το σπίτι τους.
Μέσα στις αίθουσες του Λευκού Οίκου, οι σύμβουλοι του προέδρου είναι απασχολημένοι, γιατί βομβαρδίζουν πόλεις στη Συρία, των οποίων τα ονόματα δεν μπορούν καν να προφέρουν ,ενώ τρανταπέντε περιπολικά καταδιώκουν μια παρέα τεσσάρων "μαύρων", που περπατούσαν κάπως "ύποπτα".
Θα μπορούσαμε να καταναλώσουμε σελίδες ολόκληρες για την υπέροχη, γεμάτη περιπέτεια καθημερινότητα των απλών ανθρώπων στις ΗΠΑ, αλλά πρέπει να μπούμε "στο ψητό" του θέματός μας.
Γιατί δεν πρέπει ούτε στιγμή να ξεχνάμε πως οι ΗΠΑ, για να μην πω και όλος ο πλανήτης, "έχουν την τιμή" να φιλοξενούν το πανεπιστήμιο που επί χρόνια παράγει τους πιο άριστους της φυλής των " υπερανθρώπων", δηλαδή το Χάρβαρντ, που γέννησε από τα σπλάχνα του, τον ίδιο τον Χένρυ Κίσινγκερ, αλλά μη σας χαλάσουμε άλλο τη διάθεση με αυτόν τον "υπεράνθρωπο".

Εκεί λοιπόν στο Χάρβαρντ, μια ομάδα αποτελούμενη από 150 λαμπρούς επιστήμονες με ειδίκευση στην γενετική, συγκεντρώθηκε, για να συζητήσει περί των εξελίξεων στον τομέα για την έρευνα του ανθρώπινου γονιδιώματος. Πιθανώς να μη σας φαίνεται περίεργο, μια που τέτοιου είδους συνέδρια με παρόμοια αντικείμενα, λαμβάνουν χώρα συχνά. Δείτε τώρα γιατί αυτή η συνεύρεση τόσων επιφανών γενετιστών και βιολόγων δε μοιάζει με καμία άλλη στο παρελθόν.
Σε πρώτη φάση, οι επιστήμονες έλαβαν συστημένες προσκλήσεις, χωρίς καμία επίσημη ανακοίνωση για τέτοιου είδους συνάντησης από την διοίκηση του Χάρβαρντ, ούτε στον ιστότοπο του πανεπιστημίου. Ήταν λοιπόν πριβέ οι προσκλήσεις. Στη συνέχεια, όταν οι προσκεκλημένοι έφτασαν στην είσοδο του πανεπιστημίου, τους υποδέχτηκε ιδιωτική φρουρά με οπλισμένους φύλακες και ζητήθηκε από τους επιστήμονες να κλείσουν και να αφήσουν τα κινητά τους εκτός της αίθουσας που θα γινόταν η σύσκεψη.
Το θέμα για το οποίο θα μιλούσαν ήταν η από το μηδέν δημιουργία ενός πλήρους ανθρώπινου συνθετικού γονιδιώματος, που θα μπορούσε ακόμα και να υποστεί κάποιο είδος βιολογικού προγραμματισμού. Ίσως οι όροι που χρησιμοποιούμε να είναι ελαφρώς αδόκιμοι.

Ζητούμε όμως την κατανόηση σας, μιας που δεν είμαστε γενετιστές, αλλά είμαστε όμως σε θέση να καταλάβουμε πως πρόκειται για προσπάθεια δημιουργίας ενός (ούτε λίγο ούτε πολύ), νέου ανθρώπινου είδους, που θα μπορούσε εύκολα να εξαφανίσει τον άνθρωπο όπως τον γνωρίζουμε και όπως τον έπλασε η φύση. Για ακόμα μια φορά λοιπόν, κάποιοι επιχειρούν να αντικαταστήσουν τον Θεό και τα δημιουργήματά του, αποκαλώντας εκείνοι τους εαυτούς τους θεούς. Μετά τον έλεγχο της τροφής και του νερού (Codex Alimentarious), μετά τις προσπάθει ες αλλαγής και ελέγχου του κλίματος και των φυσικών φαινομένων (HAARP project), έφτασε μάλλον η ώρα να αλλάξουν ή μάλλον να καταργήσουν εντελώς το ανθρώπινο είδος με τα μοναδικά Θεόσταλτα χαρακτηριστικά του και το αντικαταστήσουν με αυτό που ο Σαλβαδόρ Νταλί ονόμασε στον πίνακά του, ο "νέος γεωπολιτικός άνθρωπος", ένα άψυχο, δίχως συναίσθημα και πλήρως προγραμματιζόμενο ανθρωπόμορφο πλάσμα, που σταδιακά θα αφομοιωθεί μέσα στο ανθρώπινο είδος, εξοντώνοντας το.
Η διαρροή της συνάντησης έγινε μέσα από την αίθουσα, από κάποιν γενετιστή που είχε και δεύτερη τηλεφωνική συσκευή, η οποία δεν έγινε αντιληπτή από την ασφάλεια του πανεπιστημίου. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν πως όσο και να ,ην έχουμε την πρόθεση να τα ανάγουμε όλα στη σφαίρα μιας ευρύτερης συνωμοσίας, αυτό τελικά είναι αδύνατον.
Πως να μη μιλήσει κανείς για συνωμοσία οταν κάποιοι βρίσκονται μυστικά κάπου και συζητούν για το πως θα του "αλλάξουν τα φώτα". Είναι πρακτικά αδύνατον ένας υγιής νους να μην μπει στη διαδικασία σκέψης, μαθαίνοντας όλα τα παραπάνω. Διότι αν για παράδειγμα η συνάντηση αυτή αφορούσε την δημιουργία ανθρωπίνων οργάνων για μεταμοσχεύσεις που θα σώσουν ζωές, σίγουρα δεν θα το έκρυβαν.
Προφανώς κάθε ένας από τους 150 επιλεγμένους επιστήμονες ίσως είχε ήδη σε εξέλιξη κάποια πειραματική έρευνα, την οποία θα είχε την υποχρέωση να παρουσιάσει στη μυστική αυτή συνάντηση, μαζί με τις παρατηρήσεις του. Εμείς ήδη ρίχνουμε και μια κλεφτή ματιά στα Wikileaks μήπως διαρρεύσει και κάτι ακόμα πιο χειροπιαστό και θα επανέλθουμε.

tilegrafima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)