Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

Και επισήμως τζαμί στον Ελαιώνα – Πόσο θα κοστίσει

Και επισήμως τζαμί στον Ελαιώνα – Πόσο θα κοστίσειΕκλεισε η κατασκευή τζαμιού στον Ελαιώνα μετά και την κατάθεση του σχετικού νομοσχεδίου στην Βουλή.
Η κατασκευή του τζαμιού αναμένεται να στοιχήσει στα δημόσια ταμεία περί το ένα εκατομμύριο ευρώ και συγκεκριμένα, σύμφωνα με την έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, 964.000 ευρώ.

Το νομοσχέδιο ψηφίζεται την Πέμπτη

Με τις προωθούμενες διατάξεις στο νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος, ρυθμίζονται θέματα σχετικά με τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και τη
Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας και πλήθος άλλων ζητημάτων μεταξύ των οποίων και της ανέγερσης του Ισλαμικού Τεμένους στον Ελαιώνα.
Το νομοσχέδιο θα ακολουθήσει πιθανότατα την κατεπείγουσα διαδικασία ώστε να ψηφιστεί την ερχόμενη Πέμπτη.
 
 
Σχόλιο ιστολογίου:
τώρα θα ακούμε το Allahu Akbar (Ο Θεός είναι μεγάλος) με τα δικά μας λεφτά, μέσα στην κρίση που η κυβέρνηση φορολογεί ακόμα και τον αέρα που αναπνέουμε. 

Το κοστολόγιο φυσικά δεν είναι 964 χιλ. € αλλά το ξεπερνά κατά πολύ αφού δεν έχει περιληφθεί η αξία του χώρου που θα προσπαθήσουν να στεγαστεί το τζαμί.
Έχουμε και το "κατεπείγον" όπως αναφέρει το δημοσίευμα, μην χάσουμε χρόνο και καθυστερήσουν στην κατασκευή, ληστεύουν τον λαό για να τα δίνουν στους ισλαμιστές, που δεν σέβονται τίποτα, ούτε την ανθρώπινη ζωή.
Δεν είμαστε συνομωσιολόγοι αλλά με όσα συμβαίνουν στη χώρα, αρχίζουμε να πιστεύουμε ότι το ΣΥΡΙΖΑ χρηματοδοτήθηκε από τους ακραίους ισλαμιστές για να ανοίξουν τα σύνορα να εισέλθουν παράνομα εκατομμύρια λαθρομετανάστες, να τους εγκλωβίσουν στην χώρα, μέσα στα κέντρα φιλοξενίας και να ξεκινήσουν να κατασκευάζουν τζαμιά σε όλη την Ελλάδα.
Βιώνουμε την απόλυτη ταπείνωση και εξευτελισμό του Έλληνα πολίτη, οι φασίστες δήθεν αριστεροί πολιτικοί δείχνουν την "μεγαλοψυχία" τους ενεργώντας ρατσιστικά στον ίδιο τον λαό τους ... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)