Δευτέρα 15 Αυγούστου 2016

ΤΩΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ… ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ

Merkel.rapefugees
Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Οι αντιδράσεις των πολιτών κατά των λαθρο αρχίζουν να γίνονται όλο και εμφανέστερες καθώς δεν αντέχουν πλέον την βίαιη συμπεριφορά τους. Έτσι, στη Γερμανία πρόσφατα άρχισαν να συγκροτούν εξοργισμένες επαναστατικές ομάδες για να επανακτήσουν τις πόλεις τους.
Σε μια πόλη στο Rostock κατάφεραν να σταματήσουν την ίδρυση ενός κέντρου φιλοξενίας με αποτέλεσμα οι αρχές να αναγκαστούν να απομακρύνουν όλους τους μουσουλμάνους λαθροεισβολείς εκτός πόλης. Αυτό το έκαναν για να προστατέψουν τις ζωές των μουσουλμάνων λαθρό και όχι των Γερμανών που απειλούνταν από αυτούς.
Εκτός αυτού, ένα άλλο κοντινό κέντρο για ασυνόδευτους ανήλικους μετανάστες έπρεπε επίσης να εκκενωθεί μια εβδομάδα νωρίτερα λόγω ανησυχιών για την ασφάλεια.

Ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Uwe Michaelis είπε στην εφημερίδα Ostee Zeitung ότι: «Το βρίσκω αμφισβητήσιμο αν αφήσουμε τους εαυτούς μας να υποταχτούμε στους ακροδεξιούς για το που επιτρέπεται να ζουν οι μουσουλμάνοι και που όχι. Θα θεωρήσουν αυτήν την απόφαση ως νίκη για αυτούς». Μακάρι.
europe-s-silence-over-cologne-carnival-sexual-assaults-unravels-their-biases-against-refugees-1455976559-2700
Η κ.α Ulrike Seemann-Katz από το τοπικό γνωμοδοτικό συμβούλιο προσφύγων επίσης ισχυρίστηκε ότι αυτό είναι ένα μεγάλο λάθος. «Αυτό το σύνθημα σημαίνει ότι, το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνουμε αρκετή φασαρία ή να πετάξουμε αρκετές πέτρες ή οτιδήποτε και αυτοί θα παραιτηθούν. Δεν νομίζω ότι αυτό είναι αποδεκτό», λέει η ίδια.
Σε αριθμητικά στοιχεία τα οποία δημοσιεύτηκαν πρόσφατα, δείχνουν ότι υπήρξαν 665 εγκλήματα με κέντρα φιλοξενίας ως στόχους στη Γερμανία, μόνο φέτος. Ο ειδικός ασφαλείας Holger Munch πριν έναν μήνα είπε πως η Γερμανία αντιμετωπίζει «ένα ανησυχητικό επίπεδο βίας από τους πολίτες» κατά των μουσουλμάνων, υποτιθέμενων «προσφύγων».




Ακόμη, στα κέντρα τα οποία φιλοξενούνται οι λαθρό, λόγω της συγκατοίκησης μουσουλμάνων με χριστιανούς η βία αρχίζει και παίρνει όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις. Η Ερίκα Στάινμπαχ, μέλος του Κοινοβουλίου, καθώς και ο Ιρανός πάστορας Mahin Mousapour κάνουν έκκληση για δυνατότερες κυρώσεις σε μουσουλμάνους οι οποίοι κακομεταχειρίζονται τους χριστιανούς στη Γερμανία, σε μια συνέντευξη τύπου πριν λίγες μέρες.
A-worshiper-holds-a-small-Bible-640x480
Στους χώρους φιλοξενίας μεταναστών, οι χριστιανοί έρχονται αντιμέτωποι με αρκετά βάρβαρες συμπεριφορές των μουσουλμάνων προς αυτούς.
Σε μια συνέντευξη τύπου η κυρία Mousapour η οποία μεταστράφηκε στον χριστιανισμό πριν 25 χρόνια ανέφερε ότι οι χριστιανοί αντιμετωπίζουν διάφορες μορφές καταδίωξης στις κατοικίες στέγασης μεταναστών.
Η κυρία Μουνσαπούρ προειδοποίησε ότι οι χριστιανοί οι οποίοι ζούνε στις κατοικίες αυτές ακούνε από τους μουσουλμάνους φράσεις όπως ότι είναι «ακάθαρτοι όπως ένας σκύλος» και αξίζουν θανατική ποινή επειδή απέρριψαν το Ισλάμ.
German-asylum-center
«Παιχνίδια των χριστιανών καταστρέφονται, λέγεται στους χριστιανούς μετανάστες όχι μόνο να πλένουν τα πιάτα τους αφού τελειώσουν αλλά ότι πρέπει επίσης να καθαρίσουν όλη την κουζίνα ειδάλλως θα είναι “ακάθαρτη”. Πολλοί μουσουλμάνοι αποκαλούν τους χριστιανούς “ακάθαρτους”. Οι εκκλησιαστικές λειτουργίες γίνονται στα κρυφά, σταυροί και Αγίες Γραφές πρέπει να κρύβονται», εξηγεί η κυρία Μουνσαπούρ.
Muslim-persecution-Christian-refugees-Germany
Επίσης, τόνισε πως, ακόμη και μεταστραφέντες προς τον χριστιανισμό μετανάστες προκαλούν την οργή των μουσουλμάνων, ενώ η ίδια εξιστόρησε την εμπειρία της πως απειλήθηκε στο δρόμο με μαχαίρι.
Η Ερίκα Στάινμπαχ υποστήριξε την απέλαση των μουσουλμάνων οι οποίοι επιτίθενται ή προσβάλλουν τους χριστιανούς μετανάστες, έχοντας ως βάση τη θρησκεία τους.
steinbach_erika_gross
Ως μια επικριτική φωνή κατά της πολιτικής της Άγκελας Μέρκελ, η κ.α Στάινμπαχ κάλεσε την Ευρωπαϊκή Ένωση να στήσει σκηνές για λαθρό εκτός των εξωτερικών συνόρων του μπλοκ. Ως μέλος του κοινοβουλίου, δηλώνει πως «οι μετανάστες θα μείνουν έως ότου τελειώσει ο πόλεμος, μετά θα επιστρέψουν στα σπίτια τους».
Ειδικότερα τον ισλαμικό μήνα της νηστείας, τα κέντρα φιλοξενίας στη Γερμανία μεριμνούν σύμφωνα με το πρόγραμμα διατροφής των μουσουλμάνων, με τους χριστιανούς να λαμβάνουν μόνο απομεινάρια. Οι χριστιανοί ήταν αρκετά ενοχλημένοι από την απαγγελία Σούρας των μουσουλμάνων καθώς και από το ότι έμεναν ξύπνιοι μέχρι αργά το βράδυ.
muslim-migrants-open-or-die-1
Παρόλα αυτά, οι πολιτικοί και κυβερνώντες έχουν δείξει πως δεν προτίθενται να σταματήσουν την εισροή λαθρό. Μάλιστα, όσο περνάει ο καιρός εφευρίσκουν όλο και περισσότερους τρόπους για να τους μεταφέρουν και να τους διοχετεύσουν όπου εκείνοι επιθυμούν.
safdgfhgjzggfhgdfsdasdffgn-696x364
Στο εσωτερικό της Γερμανίας διαρρέουν πληροφορίες για μεταφορές παράνομων λαθρο μέσω τρένων και λεωφορείων από το εξωτερικό προς τη Γερμανία.
Μέσω υπαλλήλων του αεροδρομίου έγινε γνωστό ότι στο αεροδρόμιο της Κολωνίας-Βόννης προσγειώνονται κάθε βράδυ σε τακτό χρονικό διάστημα μιας ώρας αεροσκάφη, όπου το καθένα να μεταφέρει αρκετές εκατοντάδες λαθρομετανάστες στη χώρα τους.
German First group HAP
Η Μέρκελ άφησε πρόσφατα πολλά γκρουπ Σύριων να πετάξουν με προγραμματισμένες πτήσεις από Τουρκία προς Ανόβερο, το οποίο χαιρετίστηκε ως κατόρθωμα από τα μέσα ενημέρωσης. Για αυτόν το σκοπό διάλεξαν το αεροδρόμιο Κολωνίας-Βόννης το οποίο είναι πολύ καλά προσαρμοσμένο για τέτοιου είδους πτήσεις.
fligt_bonn
Προφανώς επειδή υπήρξαν πολλές αντιδράσεις με τις μεταφορές λαθρό μέσω τρένων και λεωφορείων, η Μέρκελ και Σία βρήκε τώρα αυτήν την λύση για να αφήσει τους ξένους απλώς να πετάξουν σαν αριστοκράτες με έξοδα φυσικά του Ευρωπαίου φορολογούμενου.
rapefugeeswant
Σε λίγο καιρό θα πρέπει να επαγρυπνούμε και για τα ελληνικά αεροδρόμια διότι θα τους φέρνουν και αεροπορικώς.
Εκτός αυτού, η αστυνομία του Τιρόλου είναι προετοιμασμένη για μια πιθανή (και αναμενόμενη) ροή των προσφύγων μέσω της διαχείρισης του ελέγχου των συνόρων.
Επίσης, αποκαλύπτει η πολιτική παράταξη FPÖ (Φιλελεύθερο Κόμμα Αυστρίας), ότι βρέθηκαν πράσινα βέλη ως «πλοήγηση» για να ξεφύγουν οι λαθρο όταν χρειάζεται.
2016-08-07-brenner
Οι επαγγελματίες ντεντέκτιβ ανακάλυψαν τα μυστηριώδη πράσινα σημάδια στην περιοχή του Τιρόλου που μπορεί να χρησιμοποιούνται από τους λαθρό ως οδός διαφυγής.
Αυτά τα μυστηριώδη σημάδια στα δέντρα, και στους στύλους της ΔΕΗ δείχνουν παράνομη είσοδο μεταναστών και βοηθούν για τον προσανατολισμό τους.
safe_image.php
Ο ντετέκτιβ Kovacs τον Ιούλιο, για σχεδόν τρεις εβδομάδες, παρατηρούσε σε μη τακτά χρονικά διαστήματα διέλευση των συνόρων – και πραγματοποίησε έρευνες στις γύρω κοινότητες. Ο ίδιος ισχυρίζεται πως όλα αυτά τα «σημάδια» στα δέντρα κλπ, προέρχονται από κρατικά στελέχη για να τον προσανατολισμό των μεταναστών.
Ο Alfred Kovacs εξήγησε με μια λεπτομερή και τεκμηριωμένη με πολλές φωτογραφίες αναφορά το αποτέλεσμα, τις «καλές ευχάριστες πληροφορίες».
muslimstupid-vi-1-e1470990263728




nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)