Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. ΩΣ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΚΑΛΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ.

Η αναθεώρηση του Συντάγματος, από το ίδιο το πολιτικό σύστημα που το έφτιαξε, το αναθεώρησε κατ' επανάληψη και τελικά μας οδήγησε στη χρεοκοπία, ελπίζω ότι δεν υπάρχει έστω και ένας αφελής που να θεωρεί ότι θα είναι για το καλό μας.

Ως ανέκδοτο μπορεί να ακούγεται καλό, αλλά
ως πραγματικότητα είναι εφιάλτης.

Το υπάρχον Σύνταγμα που δεν στάθηκε ικανό να προστατέψει τη χώρα από τη χρεοκοπία, ή έστω να διευκολύνει την τιμωρία των ενόχων και να βοηθήσει στην προστασία του δημόσιου πλούτου, θα πρέπει να εξαφανιστεί, μαζί με το πολιτικό σύστημα που δημιούργησε και το οποίο γιγαντώθηκε μέσω αυτού του Συντάγματος.

Δεδομένη πρέπει να είναι η απόφαση του λαού, από εδώ και πέρα, για πλήρη αλλαγή Συντάγματος και πολιτεύματος, από τον ίδιο το λαό, άσχετα με το τι σχεδιάζει και τι τελικά θα πράξει το πολιτικό σύστημα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)