Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Ο αριστερός Τσίπρας και τα τσιράκια του ακούν; Παραιτείται ο Κάμερον μετά το Brexit, «σεβαστή η λαϊκή βούληση»

Σχόλιο ιστολογίου:
τα πολιτικά σκουλήκια που μας κυβερνούν ξεσκεπάζονται κάθε μέρα και περισσότερο, η Βρετανία μετά από δημοψήφισμα αποχωρεί από την Ευρώπη, δηλαδή από την Γερμανία, αντίθετα το Τσίμπλα και οι υποστηριχτές του Καημένοι κλπ ένα μεγάλο ΟΧΙ το κάνανε ΝΑΙ και κυκλοφορούν περήφανοι για την προδοσία τους. Οι "αντιμνημονιακοί" που έχουν παράκτιες επιχειρήσεις προσπάθησαν να νομιμοποιήσουν τις μίζες και τους χρηματισμούς τους προδίδοντας για άλλη μια φορά την χώρα.
Δωσίλογοι Γερμανοτσολιάδες έσκυψαν το κεφάλι για μια καρέκλα, Τσιπροκαμένοι υπάρχει και θεία δίκη, η κατάρα όλων των βασανισμένων/αυτόχειρων θα σας ακολουθεί στην κόλαση που δημιουργήσατε για εσάς και τις οικογένειες σας...
 

 Νέα ηγεσία μέχρι τον Οκτώβριο



Λονδίνο
Το Brexit έριξε τον Κάμερον: Ο βρετανός πρωθυπουργός παραιτείται λέγοντας πως το Λονδίνο χρειάζεται «νέα ηγεσία» και δίνοντας ως ορίζοντα τον Οκτώβριο -μέχρι τότε, θα μείνει στη διακυβέρνηση της χώρας. «Ρωτήσαμε το λαό, και η βούλησή του θα γίνει σεβαστή» τόνισε, υπογραμμίζοντας την ανάγκη ενότητας της Βρετανίας.

Ο Κάμερον είπε πως η νέα ηγεσία αναμένεται να έχει επιλεγεί μέχρι το συνέδριο των βρετανών Συντηρητικών τον Οκτώβριο. Ο ίδιος, υπογραμμίζοντας την «ανάγκη σταθερότητας», ξεκαθάρισε πως θα παραμείνει μέχρι τότε στην Ντάουνινγκ Στριτ.


Οι κυβερνώντες Συντηρητικοί του Κάμερον είχαν σπάσει σε δυο στρατόπεδα για το Brexit, όμως την επομένη της κάλπης και οι περισσότεροι που ήθελαν αποχώρηση έσπευσαν να επιβεβαιώσουν την εμπιστοσύνη τους στον Κάμερον -ενώ ο Φάρατζ του UKIP ζήτησε παραίτησή του.

Στο διάγγελμά του το πρωί της Παρασκευής, ο Κάμερον υπογράμμισε πως «η βούληση του βρετανικού λαού θα γίνει σεβαστή, δεν ήταν μία απόφαση που ελήφθη ελαφρά τη καρδία».

Ο Κάμερον προσπάθησε να καθησυχάσει τόσο τις αγορές και τους ξένους επενδυτές, λέγοντας πως η βρετανική οικονομία παραμένει ισχυρή, όσο και τους υπηκόους της ΕΕ που διαμένουν στη Βρετανία.

«Πάλεψα σε αυτήν την εκστρατεία με το μόνο τρόπο που ήξερα, λέγοντας την αλήθεια, με την πεποίθηση ότι η Βρετανία είναι ισχυρότερη εντός της ΕΕ, αλλά οι Βρετανοί έλαβαν άλλη απόφαση» τόνισε.
Newsroom ΔΟΛ
'EU is failing, EU is dying': Nigel Farage speech following Brexit vote
The leader of the Independence Party (UKIP), Nigel Farage, has called for June 23 to go down in history as 'Independence Day', adding that it's a “victory for ordinary, decent people, a victory against the big merchant banks.”



infognomonpolitics.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)