Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΣΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ- ΕΓΓΡΑΦΑ ΦΩΤΙΑ


tsipras-watsaΟταν ο ιστορικός του μέλλοντος αποκαλύψει πλήρως τα εγκλήματα που έχουν διαπραχθεί σε αυτή την χώρα δεν θα υπάρχει ανθρώπινος νους που να μπορεί να διανοηθεί το πλιάτσικο που γίνεται στην χώρα με χρήματα του Ελληνικού λαού. 250 δις κεφάλαια και εγγυήσεις έχουν διατεθεί από το Ελληνικό δημόσιο προς τις τράπεζες δίχως να υπάρξει ουδείς εποπτικός και διαχειριστικός έλεγχος. 
Χαρακτηριστικό παράδειγμα οικονομικής απάτης και φυγάδευσης κεφαλαίων εκτός χώρας είναι αυτό της eurobank η οποία στοιχεία του ενεργητικού της ύψους 25 δις έχουν μεταφερθεί σε φορολογικούς παραδείσους.

Εκείνο όμως που έχει ακόμη πιο μεγάλη αξία είναι πως οι εν λόγω κινήσεις έχουν γίνει την περίοδο που το Ελληνικό δημόσιο είχε στην κατοχή του την πλειοψηφία των μετοχών της εν λόγω τράπεζας και ακόμη πιο εξωφρενικό το γεγονός πως και μετά την αλλαγή του πολιτικού καθεστώτος της χώρας ο άνθρωπος που είχε οριστεί ως εκπρόσωπος της τράπεζας στα νησιά κέυμαν αναβαθμίστηκε σε διευθύνων σύμβουλος με την υπογραφή και την έγκριση της πρώτης φοράς αριστεράς δείτε τα έγγραφα.






Σχόλιο ιστολογίου:
ενώ η πάταξη της φοροδιαφυγής είναι κύριος στόχος της κυβέρνησης, κυνηγώντας κυριολεκτικά τους κουλουράδες και ψιλικατζήδες, τα σχεδόν 300 δις Ευρώ που δόθηκαν στο τραπεζικό σύστημα για την διάσωση του, έκαναν φτερά σε φορολογικούς παραδείσους.
Με απλά λόγια οι τράπεζες έλαβαν πολλά δις Ευρώ για να τους παρασχεθεί ρευστότητα και να την διαθέσουν έτσι ώστε να κινηθεί η αγορά, ενώ αυτές έκαναν την "καβάτζα" τους και το πρόβλημα συνεχίζεται. Αυτό δεν δείχνει ότι οι ιδιωτικές τράπεζες είναι αχόρταγες, αλλά λειτουργούν προδοτικά καταχρηστικά και ανεξέλεγκτα.
Η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών στοίχισε πανάκριβα σε όλο τον λαό, και μας έφτασε στην κατάσταση που βιώνουμε σήμερα. 
Πληρώνουμε με την ανοχή μας σε αυτές τις παραβιάσεις, με το αίμα μας, με το μέλλον των παιδιών μας, με την ανεργία, με τις μειώσεις μισθών και συντάξεων. Πληρώνουμε με την συνενοχή μας την εθνική μας κυριαρχία, την εξάλειψη της δημοκρατίας, την ελευθερία και το ξεπούλημα της πατρίδας...   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)