Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Εισιτηριοδιαφυγή, φοροδιαφυγή, τρομοκρατία οι αφορμές της προπαγάνδας φακελώματος και παρακολούθησης.

Σχόλιο ιστολογίου:
Πάντα πρέπει να δημιουργούν μια αφορμή για να επιλύσουν τα προβλήματα που οι ίδιοι δημιούργησαν. 
Εάν δεν υπήρχε ο φόβος της τρομοκρατίας δεν θα επέβαλαν το απόλυτο φακέλωμα μας, τόσο στις τηλεπικοινωνίες όσο και στις κινήσεις των λογαριασμών μας. Έτσι δημιούργησαν τρομοκρατικές επιθέσεις 11/9 κλπ.
Εάν δεν υπήρχε φοροδιαφυγή δεν θα υπήρχαν Capital Controls, νόμοι παρακολούθησης όπως ΠΟΛ 1077, που κάνει ρουφιάνους τους πάντες. 
Έτσι δημιούργησαν τους μεγαλογιατρούς του Κολωνακίου, που μετά από ένα χρόνο διαπιστώθηκε ότι ήταν μια μπαρούφα, μετά κατηγόρησαν τους πάντες ότι φοροδιαφεύγουν.  
Τα ΜΜΜ δεν θα μπορούσαν να βρεθούν στην απέξω από αυτό το σχέδιο φακελώματος, εισιτηριοδιαφυγή το λένε ενώ παράλληλα ξεπουλάνε τις συγκοινωνίες. 
Πως θα μπορούσε να έρθει ομαλά η χρήση ηλεκτρονικού εισιτηρίου; μόνο με την προπαγάνδα.
Άλλωστε το να τοποθετήσουν μπάρες που θα ανοίγουν μόνο με την ακύρωση εισιτηρίου δεν είναι λύση; όχι βέβαια αφού κάποιοι κερδοσκόποι πρέπει να αφανίσουν οικονομικά τα ΜΜΜ για να κονομίσουν εκατομμύρια Ευρώ. Πάρτε τώρα και τα ηλεκτρονικά σας εισιτήρια για να παρακολουθείστε σε κάθε σας μετακίνηση, η αριστερή ελευθερία που καταδικάζει τον πολίτη σε φασιστικό έλεγχο.

Στα ύψη η εισιτηριοδιαφυγή – Τα αίτια του φαινομένου

Στα ύψη η εισιτηριοδιαφυγή – Τα αίτια του φαινομένου - Κεντρική ΕικόναΗ εισιτηριοδιαφυγή πλέον λαμβάνει πρωτοφανείς διαστάσεις καθώς όλο και περισσότεροι επιβάτες δεν ακυρώνουν τα εισιτήρια τους.
Σύμφωνα με την «Καθημερινή της Κυριακής», οι διοικήσεις των φορέων τηρούν στάση αναμονής, ενώ η ηγεσία του υπ. Υποδομών έχει εναποθέσει τις ελπίδες της στην εγκατάσταση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, κάτι όμως που δεν προβλέπεται να συμβεί πριν το 2017.  

Στα αίτια της κατάρρευσης των εσόδων, που σε ετήσια βάση υπολογίζονται σε 60 εκατομμύρια ευρώ, συγκαταλέγονται η κατάργηση του σώματος εθελοντών ελεκτών, η έξαρση του κινήματος «Δεν Πληρώνω» και τα συστηματικά περιστατικά επιθέσεων κατά εξοπλισμού και εργαζομένων των συγκοινωνιακών φορέων- καταστάσεις που προσφέρουν το καλύτερο άλλοθι στους λαθρεπιβάτες.   
Οι συνέπειες όλων αυτών αντανακλώνται στα οικονομικά αποτελέσματα των εταιριών, οι οποίες χρόνο με τον χρόνο εμφανίζουν μειωμένες πωλήσεις εισιτηρίων την ώρα που όπως εκτιμάται, οι επιβιβάσεις αυξάνονται.   
Μοναδική εξήγηση του φαινόμενου αποτελεί η αύξηση της λαθρεπιβίβασης, για την οποία όμως η ηγεσία του υπουργείου Υποδομών επιδεικνύει εντυπωσιακή αδράνεια, παρά την εντυπωσιακή αιμορραγία των συγκοινωνιακών φορέων.

koolnews.gr 

Μετά από αυτά, οι offshore των πολιτικών μας δεν είναι ξέπλυμα μαύρου χρήματος; δεν είναι χρηματισμός; δεν είμαι μίζα για δημόσια έργα; δεν είναι απάτη; μεγάλη απάτη, δισεκατομμύρια ευρώ κινήθηκαν μέσα από το τραπεζικό σύστημα σε υπεράκτιες εικονικές εταιρείες. Τι μέτρα πάρθηκαν; μόνο ένα: την παραλίγο νομιμοποίηση τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)