Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

ΠΗΡΑΜΕ ΤΗ ΔΟΣΗ ΤΩΝ 7,5 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΣΩΘΗΚΑΜΕ;;;

Η δόση των νέων δανεικών για την οποία υπογράφηκε το τρίτο μνημόνιο, η δόση για την οποία κρεμάστηκε στην ουσία ο ελληνικός λαός, η δόση για την οποία ξεπουλιέται όλη η δημόσια περιουσία, η δόση για την οποία εκχωρήθηκε πλήρως η εθνική κυριαρχία, η δόση για την οποία φορτωθήκαμε ένα σωρό δρακόντεια μέτρα, δόθηκε επιτέλους χθες.

Πήραμε λοιπόν τα 7,5 δις ευρώ (νέα έντοκα δανεικά) και έπειτα από
τόσο μαρτύρια που υποβληθήκαμε για να τα πάρουμε, λογικά θα πρέπει να έχουμε σωθεί.

Αισθάνεστε άραγε κάτι τέτοιο; Πιστεύετε ότι θα δείτε σωτηρία τις επόμενες μέρες.

Η κοροϊδία του λαού δεν έχει τέλος.

Αναρωτιόμαστε μέχρι που θα το πάνε οι σχεδιαστές της κρίσης, σε βάρος ενός ακυρωμένου λαού που έχει χάσει κάθε ελπίδα!!!
 
 
Σχόλιο ιστολογίου:
πήραμε την δόση των 7.5 δις € και σωθήκανε, σωθήκανε οι τραπεζίτες και οι δανειστές που το λογιστικό χρήμα επιστρέφει στις τσέπες τους με τεράστια κέρδη από τους τόκους.  
Σωθήκανε οι Γερμανοί που τους χαρίσαμε τα αεροδρόμια μας, σωθήκανε και οι Κινέζοι που με ελάχιστο ποσόν διαχειρίζονται ολόκληρο το λιμάνι του Πειραιά, το μεγαλύτερο στην Μεσόγειο.
Ας χαρούμε που τους σώσαμε, κάναμε ακόμα μια καλή πράξη, να σώσουμε το Ευρώ και να ενισχύσουμε την οικονομία της Βόρειας Ευρώπης.
Σωθήκανε με την αυτοθυσία μας και με την πολιτική προδοσία της κωλοτούμπας ... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)