Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Αποκάλυψη ΣΟΚ: Η Βουλή προπληρώνει 16.500 ευρώ για να στείλει… γράμματα

Αποκάλυψη ΣΟΚ: Η Βουλή προπληρώνει 16.500 ευρώ για να στείλει… γράμματατου Γιώργου Θεοχάρη
Την εποχή του internet, των e-mails και της εγκατάλειψης των παλαιών και παρωχημένων τρόπων επικοινωνίας η Βουλή ξόδεψε 16.500 ευρώ για να στείλει… γράμματα!
Τι κι όλα τα ευρωπαϊκά κοινοβούλια έχουν πλέον αντικαταστήσει το χαρτί με την ηλεκτρονική αλληλογραφία, το ελληνικό κοινοβούλιο φαίνεται πως επιμένει στον παραδοσιακό τρόπο αποστολής επιστολών. Πάλι καλά που δεν χρησιμοποιεί και ταχυδρομικό περιστέρι!
Σύμφωνα δε με την απόφαση του γενικού γραμματέα του κοινοβουλίου Κώστα
Αθανασίου η Βουλή δεν θα πληρώσει τα ΕΛΤΑ για υπηρεσίες που έχουν ήδη προσφερθεί, αλλά θα προκαταβάλλει 16.500 ευρώ για τις μελλοντικές προσφερόμενες υπηρεσίες και έως τον Μάιο του 2017!
Εκτός αυτού, η απόφαση δημιουργεί επιμέρους προβληματισμούς και ερωτηματικά. Το ποσό των 16.500 ευρώ αποτελεί το συνολικό κόστος ή προκαταβολή; Πόσες χιλιάδες γράμματα θα σταλούν και για ποιο λόγο; Οι επιστολές θα είναι της Βουλής ή θα εξυπηρετηθούν και κομματικές ταχυδρομικές ανάγκες;

2306eggrafo.jpg 
 tilegrafima.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)