Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Ακούει ο ΣΥΡΙΖΑ; - Υπουργός Δικαιοσύνης του Βελγίου: Πολύ σύντομα στην ΕΕ οι μουσουλμάνοι θα είναι περισσότεροι από τους χριστιανούς

Την έντονη ανησυχία του ότι σε λίγο χρονικό διάστημα οι μουσουλμάνοι θα είναι περισσότεροι από τους χριστιανούς στην Ευρώπη εξέφρασε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ο υπουργός Δικαιοσύνης του Βελγίου, Κόεν Γκινς, κάνοντας λόγο για μία πραγματικότητα που πολύ σύντομα θα γίνει αντιληπτή από τους πολίτες της Ε.Ε.

«Η ήπειρος δεν το καταλαβαίνει τώρα, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα», ανέφερε χθες ο Βέλγος πολιτικός, τονίζοντας ότι λαμβάνει χώρα μια μεγάλη αλλαγή στον πληθυσμό της ΕΕ. Σύμφωνα με τον ίδιο, «πολύ σύντομα» στην Ευρώπη θα έχουμε πιο πολλούς μουσουλμάνους απ' ό,τι χριστιανούς. Όπως είπε, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι χριστιανοί είναι λιγότερο ενεργοί.
Στην πληθυσμιακή αύξηση των μουσουλμάνων είχε αναφερθεί και ο Βέλγος υπουργός Εσωτερικών, σημειώνοντας ότι στη χώρα του ζουν σχεδόν 700.000. «Το χειρότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να κάνουμε εχθρό μας το Ισλάμ», είπε ο Βέλγος υπουργός Εσωτερικών, τονίζοντας ότι πρέπει να εντοπιστούν και να καταπολεμηθούν οι τρομοκράτες.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)