Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Και τα αποθεματικά του Ταμείου Νομικών θέλει η κυβέρνηση.

Μετά τα αποθεματικά των Νοσοκομείων, του ΟΑΕΔ, του ΕΟΠΥΥ και της Βουλής, η κυβέρνηση ζητά να μεταφερθούν τα ταμειακά διαθέσιμά του Ταμείου Νομικών στον ειδικό λογαριασμό της Τράπεζας της Ελλάδος.

Το αίτημα υπεβλήθη το
απόγευμα της Μ. Δευτέρας, χωρίς να έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής, το ύψος των ταμειακών διαθεσίμων του Ταμείου Νομικών.

 
Σχόλιο ιστολογίου:
βάλανε τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα, αναφερόμαστε φυσικά στην Τράπεζα της Ελλάδος που σαν σκοπό έχει την εποπτεία του τραπεζικού συστήματος. Αλήθεια όταν οι τράπεζες έδιναν δάνεια ανεξέλεγκτα τι έκανε η Τράπεζα της Ελλάδος; 
Μήπως συμμετείχε κι αυτή ενεργά σε αυτή την μπαρούφα που ονομάστηκε οικονομική κρίση, ή όπως την λέμε εμείς Γερμανική Κατοχή.  
Ελπίζουμε ότι μια μέρα θα καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου και θα αποδοθεί η πρέπουσα δικαιοσύνη σε όσους συνέβαλαν στην Ελληνική γενοκτονία την εποχή που εφαρμοζόντουσαν τα μνημόνια ...  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)