Σάββατο 23 Απριλίου 2016

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΠΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ !!



Αποτέλεσμα εικόνας για λαθρομεταναστευσηΜπορεί η ανεργία στη χώρα μας να παραμένει σε τεράστια επίπεδα, αλλά η κυβέρνηση από σήμερα προχωρά στην ψήφιση για εργόσημο στους λαθρομετανάστες, νομιμοποιώντας στην ουσία την μαύρη εργασία.

Αμέσως ξέσπασε μάχη για την ψηφοφορία αυτή, ενώ παρενέβη και ο τέως Υπουργός εργασίας, Γιάννης Βρούτσης. Μάλιστα η προκλητικότατη ρύθμιση αυτή εντάχθηκε από την κυβέρνηση στο νομοσχέδιο του Υπουργείο Ανάπτυξης, το οποίο ουδεμία σχέση είχε με το εργόσημο.

Την ώρα που στη χώρα ο αριθμός των ανέργων γιγαντώνεται, οι κυβέρνηση ανοίγει το δρόμο σε όλους του λαθρομετανάστες, την εργασία των οποίων νομιμοποιεί. Με το νέο αυτό μέτρο, οι λαθρομετανάστες θα μπορούν να εργάζονται και για δέκα ευρώ, προκαλώντας έτσι τεράστια ζημιά στην αγορά εργασίας, η οποία είναι ήδη νεκρή.

Επιπλέον, η κυβέρνηση επιχειρεί να μπλοκάρει την μαύρη εργασία των μεταναστών, αγνοώντας επιδεικτικά τις άθλιες συνθήκες εργασίας εκατομμύρια Ελλήνων. Οι μάσκες έπεσαν. Τώρα γνωρίζουμε ποιος είναι ποιος...

Γ.Γ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)