Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Giuliani: Η Hillary Clinton θα μπορούσε να θεωρηθεί ιδρυτικό μέλος του ISIS

Ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης εκθείασε τη στάση των διεκδικητών του προεδρικού χρίσματος Donald Trump και Ted Cruz αναφορικά με την καταπολέμηση του ISIS.

Η διεκδικήτρια του χρίσματος της προεδρικής υποψηφίου
του Δημοκρατικού κόμματος των ΗΠΑ, Hillary Clinton «θα μπορούσε να θεωρηθεί ένα εκ των ιδρυτικών μελών του [τρομοκρατικού χαλιφάτου] ISIS».

Την τολμηρή αυτή δήλωση αυτή έκανε προχθες Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016 ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Rudy Giuliani κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο τηλεοπτικό κανάλι Fox News, επειδή η Clinton ήταν υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ υπό την προεδρία Obama όταν οι ΗΠΑ αποφάσισαν να αποσύρουν τις στρατιωτικές τους δυνάμεις από το Ιράκ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ειδησεογραφικού δικτύου CNN, ο Giuliani - ένας Ρεπουμπλικάνος - έσπευσε να κατηγορήσει την Clinton, ότι με τη στάση της στην πραγματικότητα συνέδραμε στη δημιουργία του ISIS, καθώς δεν κινητοποίησε τον κόσμο εναντίον του.

Κατά τη γνώμη του Giuliani, η Clinton μπορεί να μην φέρει προσωπική ευθύνη για τη δημιουργία του ISIS, όμως θα μπορούσε να έχει πιέσει τον Obama να αλλάξει τη στάση του, απειλώντας ακόμα και με παραίτηση, «που είναι αυτό το οποίο κάνει ένας πατριώτης».

Ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης εκθείασε τη στάση των διεκδικητών του προεδρικού χρίσματος του Ρεπουμπλικανικού κόμματος Donald Trump και Ted Cruz, για τον δραστικό τρόπο με τον οποίο εμφανίζονται διατεθειμένοι να καταπολεμήσουν την τρομοκρατική οργάνωση ISIS, στα ίδια τα εδάφη που έχει καταλάβει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)