Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Την ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ δεν την έκαναν ά-Θεοι,αρχαιόπληκτοι,ή θρησκευτικά αδιάφοροι,αλλά Πιστοί Ορθόδοξοι ΧΡιστιανοί Ελληνες


Moni_ArkadiouΠολέμησαν…πόνεσαν…μάτωσαν…πέθαναν,για την τού ΧΡιστού την Πίστη τήν Αγία και τής πατρίδος την Ελευθερία…
Αυτό ας το έχουν καλά μέσα στο μυαλό τους,ΟΛΟΙ οι καλικάντζαροι τής Αριστεράς,τής Δεξιάς,τής αρχαιοΒΛΑΚΕΙΑΣ,τής πάτριας ανοησίας και τής Αναρχοκομμουνιστικής συμμορίας…


Τό ΕΘΝΟΣ αυτό ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ με ΑΙΜΑ ΧΡιστιανών Ελλήνων…οι οποίοι δεν πολέμησαν,ούτε με την βοήθεια τού “θεού” Άρη,ούτε με την βοήθεια τού “θεού Δία”,ούτε με την βοήθεια κάποιου τέτοιου ΨΕΥΔΟθεού,πού η Μασωνία έφερε υπούλως ξανά στο προσκήνιο… Οι Έλληνες επαναστάτες,έδωσαν ‘Ορκους ΧΡιστιανικούς και ζητούσαν την βοήθεια τής Παναγίας Θεοτόκου Μαρίας τού γένους Δαβίδ τού βασιλέα τού αρχαίου Ισραήλ.
Είναι έξω από κάθε ιστορική αμφιβολία ότι το τρίπτυχο:………………


“Θρησκεία – Πίστη – Πατρίδα”, υπήρξε ο ακρογωνιαίος λίθος τής Επαναστάσεως τού ’21.
Με όπλο την ΠΙΣΤΗ στήν ΟΡΘΟΔΟΞΗ θρησκεία τού ΧΡιστού και την αγάπη στην πατρίδα και την ελευθερία, οι πρόγονοί μας αποδύθηκαν στην άνιση μάχη τής εθνεγερσίας, για την οποία ο μελετητής Α. Τσιριντάνης γράφει σχετικά:
»’Η επανάσταση έγινε, μά χριστιανοί καί όχι ά-θεοι ή θρησκευτικά αδιάφοροι την έκαμαν. Απ’ αυτή τη χριστιανική πίστη παίρναμε δύναμη αλλά και καρτερία…»
‘Ο επαναστατημένος »ραγιάς» ήταν πιά ξανά Έλληνας καί όχι Οθωμανός υπήκοός…
Θυμόταν πάντα τον “μαρμαρωμένο βασιλιά”… καί πίσω απ’ αυτόν τή σειρά τών ‘βυζαντινών’ αυτοκρατόρων…!

Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ Χριστιανισμός και ή Αγία Εκκλησία, του έδινε την πίστη καί τή δύναμη …Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο τα πρώτα Πολιτειακά Συντάγματα τού επαναστατημένου Γένους έσπευσαν να ορίσουν την έννοια τού Έλληνος, ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ,λέγοντας:
«’Οσοι αυτόχθονες κάτοικοι τής επικρατείας τής Ελλάδος πιστεύουσιν είς Χριστόν εισίν Έλληνες».!!!!!!!!
(Σύνταγμα Επιδαύρου τού 1822, τού οργανικού νόμου τής Επιδαύρου τού 1833, τό Σύνταγμα τού Άστρους καί τής Τροιζήνος τού 1827.)

Δεν είπαν,όσοι πιστεύουν στον Δία,ή στον Απόλλωνα,ή σε άλλον ψευδοθεό της αρχαιότητος….Γιατί άραγε?
Δεν ήξεραν για τούς “θεούς” αυτούς οι πρόγονοι και ξέρουμε εμείς?
χαχαχαχααααα….Ασφαλώς ο καθένας κατανοεί,πώς στην πορεία τού νέου εθνικού μας βίου,πολεμήθηκε ο ΧΡιστιανισμός,το γιατί θα το δούμε σε άλλο άρθρο μας…

Μέ τήν ευκαιρία λοιπόν τής Εθνικής εορτής πού εορτάσαμε,στέλνουμε μύνημα σέ κάθε επίδοξο ολετήρα τής Ρωμιοσύνης.
***Τό ΕΘΝΟΣ αυτό ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ με ΑΙΜΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ***
ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ,είτε είναι αρχαιόβλακας,είτε είναι ΑριστεροΔεξιός Διεθνιστής,είτε είναι “πάτριος” Παγανιστής…
Δυστυχώς το νέο Εθνος-Κράτος το ανέλαβαν τα Πολιτικά συμφέροντα των ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΥΛΩΝ Δυτικών “φίλων” καί “συμμάχων”,μέ αποτέλεσμα αντί γιά τόν Ελληνο-Ορθόδοξο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟ του προορισμό,νά ΔΙΧΑΣΘΕΙ σέ Μασωνόδουλα ξενοκίνητα Κόμμματα,να αποκτήσει Βαυαρό Βασιλιά και Εβραίο τραπεζίτη….τό τελικό αποτέλεσμα είναι να δημιουργηθεί τούτο τό σημερινό ΓΕΛΟΙΟ κρατίδιο των ΖΗΤΙΑΝΩΝ καί ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΩΝ Γραικύλων…!!

Επαναλαμβάνουμε για άλλη μία φορά και στέλνουμε το μήνυμα προς ΠΑΣΑ κατεύθυνση. Το κράτος αυτό ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ μέ ΑΙΜΑ ΧΡιστιανών Ελλήνων και δεν το χαρίζουμε σε κανέναν….!! Ορθόδοξο ΧΡιστιανικό γεννήθηκε και Ορθόδοξο ΧΡιστιανικό,θα συναντήσει τον Θεό και Πατέρα Του,Κύριο Ιησού ΧΡιστό,τήν “έσχατη ημέρα”….!!!
Κύριοι Πολιτικοί Διεθνιστές και ΑριστεροΔεξιοι εθνομηδενιστές,μην οδηγείτε τούς Ελληνες στα άκρα…
Για εμάς τούς ΧΡιστιανούς,είναι γνωστό εδώ και ΠΟΛΛΑ χρόνια πώς αυτό τό ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ ανθελληνικό κρατίδιο πού φτιάξατε κάποτε θα καταποντιστεί,διότι δεν είναι Ρωμάϊκο,αλλά “ψευτορωμαϊκο”…!
ΜΗΝ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΑΚΡΑ…. Το Ιερό Λάβαρο τής Επαναστάσεως,έχει ήδη σηκωθεί ΔΗΜΟΣΙΑ,από τον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο και την πλειοψηφία τής Ιεραρχίας τής Ελλάδος…!!! Το ηθικό έναυσμα για τούς Ελληνες ΧΡιστιανούς έχει δηλαδή δοθεί,από τη Ανωτάτη Αρχή των χριστιανών… Θυμίζω τα λόγια του Θ.Κολοκοτρώνη,πώς το γένος ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΧΘΗΚΕ ΠΟΤΕ,διότι ο Βασιλέας μας Κων/νος Παλαιολόγος,πέθανε ως αφανής οπλίτης και ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΠΟΤΕ ΚΑΜΜΙΑ Συνθήκη υποταγής….!!!!
ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΛΙΕΤΣΑΤΟ κρατίδιό σας…είμαστε νομοταγείς, αλλά όχι νομιμόφρονες….ΜΗΝ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΣΤΆ ΆΚΡΑ…. η ΒΙΑΙΗ Ισλαμοποίηση που τόσο ξεδιάντροπα επιβάλλετε στην Ελλάδα,θα είναι το βόλι στο ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ και ΥΠΟΥΛΟ κεφάλι σας….
Κωνσταντίνος Μαγγανάς

Καθ΄ημάς Ανατολή

tolimeri.wordpress.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)