Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Πως ο ανθρωπισμός μετατρέπεται σε κερδοσκοπία; Μόνο από μια αριστερή κυβέρνηση όπως το ΣΥΡΙΖΑ

Μάρδας: Ευνοϊκή μεταχείριση στους πρόσφυγες που θα επενδύσουν 250.000 ευρώ
 Μάρδας: Ευνοϊκή μεταχείριση στους πρόσφυγες που θα επενδύσουν 250.000 ευρώΕυνοϊκή μεταχείριση για τους πρόσφυγες που θα επενδύσουν 250.000 ευρώ στην χώρα μας, προτείνει ο υφυπουργός Εξωτερικών 

Δημήτρης Μάρδας.
«Δουλειά μας είναι να ψάχνουμε για επενδύσεις και ψάχνουμε παντού, στη Μέση Ανατολή, στην Άπω Ανατολή, στις ΗΠΑ» είπε ο κ. Μάρδας στον ΣΚΑΪ και εξήγησε ότι «η σκέψη είναι να γίνει καταγραφή του οικονομικού προφίλ των μεταναστών και στο σύνολο αυτών υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι έχουν ένα σύνολο χρημάτων που βρίσκεται σε κάποιες τράπεζες του εξωτερικού. 


Αυτό το σύνολο των ατόμων μπορεί να ενταχθεί σε μια ρύθμιση που έχουμε, ή να γίνει μια καινούργια ρύθμιση, αναφέρομαι στην υφιστάμενη ρύθμιση, σύμφωνα με την οποία εάν κάποιος φέρει 250.000 ευρώ στη χώρα τότε έχει μια ευνοϊκή μεταχείριση ως προς την αγορά μιας κατοικίας και ως προς το δικαίωμα παραμονής στη χώρα».

Πρόσθεσε ότι «αν κάποιος επιχειρηματίας Σύριος φέρει ένα τέτοιο ποσό ή ένα άλλο ποσό, τότε μπορεί πρώτα πρώτα να μεταφερθεί σε ένα ενοικιαζόμενο σπίτι και τα χρήματα τα παίρνουμε από δυο φορείς και συγχρόνως στο πλαίσιο μιας εξυπηρέτησης που θα υπάρχει, αυτά τα χρήματα να τα επενδύσει στη χώρα με τη βοήθεια κάποιων κινήτρων που εντάσσονται είτε στον επενδυτικό μας νόμο είτε σε κάποιο άλλο νόμο που θα βρούμε».
Είπε πως η εισήγηση για το σχέδιο θα κατατεθεί στον υπουργό Εξωτερικών και η κοινοποίηση στους αρμόδιους υπουργούς και στο γραφείο του πρωθυπουργού και οι εμπλεκόμενοι θα μπορούν κατόπιν να αποφασίσουν.

tribune.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)