Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Ιστορική συνεργασία Ρωσίας-Ελλάδας στην Αλεξανδρούπολη! Υπεγράφη η ανέγερση…

ryss

Μια ιστορική συνάντηση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Ευάγγελος Λαμπάκης, σε Αγία Πετρούπολη και Κριμαία, για να παραλάβει ο ίδιος τα σχέδια της δημιουργίας ενός ορθόδοξου ναού, με την οικονομική κάλυψη της Ρωσίας.
Η ανέγερση του ναού θα πραγματοποιηθεί στο στρατόπεδο Ζήση ή στην περιοχή του φυτωρίου και θα είναι ρωσικής τεχνοτροπίας, με τον Επίτιμο Πρόξενο Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για την Ρωσία, Κωνσταντίνο Γκαμπαερίδη, να σχολιάζει πως εκτός της αρχιτεκτονικής αναβάθμισης ή Αλεξανδρούπολη θα κερδίσει πλέον και την εύνοια μεγαλύτερου αριθμού τουριστών από τη Μόσχα.
Το κόστος ανέγερσης αγγίζει τα 4.000.000 ευρώ και θα καλυφτεί εξ ολοκλήρου από την Ρωσία.

nao
Το Πρωτόκολλο συνεργασίας υπεγράφη στη Βουλή της δημοκρατίας, μεταξύ πολιτιστικού κέντρου «Ρώσικο Σπίτι» και της Ένωσης Ελλήνων Συμφερούπολης.
Οι κάτοικοι της περιοχής είναι ενθουσιασμένοι σχετικά με την ανέγερση του Ναού, καθώς όπως υποστηρίζουν αναμένεται  να αλλάξει η καθημερινότητα τους, προς το καλύτερο.

voicenews.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)